Helal olsun be Arda sana müthişti gerçekten.

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

[media]https://www.youtube.com/watch?v=IKibFsK3ZjI[/media]

Real ilk 11'i

Simdi Real maci var. Izlenir. Bakalim rakiplerimiz ne yapiyor.

Aksam'a da Atletico maci var. O da izlenir ... taa ki Arda oyundan cikana kadar :)

Isco atti. Golün gelisi cok güzeldi. Ronaldo/Isco topu cok uzun tuttular, cok etkili geldiler. Sonra Benzema'nin pasi ...

Casemiro, Illaramendi ve Carvajal'i resmen bosuna aldilar. Real Madrid'e adam gibi sag bek ve orta saha lazim.

Casemiro, Illaramendi ve Carvajal'i resmen bosuna aldilar. Real Madrid'e adam gibi sag bek ve orta saha lazim.

Carvajal iyi oyuncu daha alisamadi ama bir kac mac sonra oynar.

Illaramendi ise sakatti yeni düzeldi daha, ne ara izledinde bosa alindigini anladin?

Casemiro ise daha 19 yasinda ve hazirlik kampinda oynadigi maclarda müthis bi yetenek oldugunu gösterdi, Khedira'yi bile kesebilirdi o oyunuyla ama daha cok genc.

19 yasinda daha o ya nesi bos? Amerika kampinda müthis oynamisti, ispanya basini Khedira'nin isi cok zor falan diyordu. Defansif orta saha olmasina ragmen cok iyi teknigi var, neye göre bos oyuncu?

Ben pek begenmedim oynadigi maclarda. Hakkinda fazla da olumlu seyler okumadim onun icin pek bir beklentim yok.

Casemiro alt yapıdan geldi ve önceki maçlarda gayet etkiliydi, Illaremendi hazır değil, Carvajal önceki maçlarda gayet iyi oynadı. Ne çabuk harcadın.
Altyapidan gelmedi Sao Paulo'da oynuyordu.

Mouriho´nun yüksek egosu yüzünden huzur bırakmadığı takımdan sonra Ancelotti´nin daha başarılı olacağını düşünüyorum.

Geri
Üst Alt