- 27 Ocak 2010
- 140.343
- 106.845
- 5.788
#direnValencia
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ulan bende kim atti diye baktım merak edip carreras in neresi no namenoname birisi atmış kapat

Herifi o kadar tanımıyorum ki, ismini okuyunca aklıma Carrera GT geldi sadece.Carreras no name?
Cahil misiniz?

herif ispanya a milli bile olmamış transfermarktan arattımHerifi o kadar tanımıyorum ki, ismini okuyunca aklıma Carrera GT geldi sadece.![]()
Sen zaten pek futbol izlemiyorsun o yüzden normalHerifi o kadar tanımıyorum ki, ismini okuyunca aklıma Carrera GT geldi sadece.![]()
Real'in normal AS kadrosunu bilmeyen futbol takip ediyorum demesin , aynı Sergen Yalçın olursunuz yoksatanımıyorum olum ne var bunda realde bildiğim oyuncular camavinga touchmani mbappe 1300 gerisi noname benim için zorunda mıyım
Füze atsaydın amirimSen zaten pek futbol izlemiyorsun o yüzden normal
barçanın da defans hattını yazamam şuan onlar sallai apo jakobs yazabilir mi soru işareti ?Real'in normal AS kadrosunu bilmeyen futbol takip ediyorum demesin , aynı Sergen Yalçın olursunuz yoksa
Her maçını izlediğin takımı nasıl bilmezsin acaba o nasıl bir maç izleme?barçanın da defans hattını yazamam şuan onlar sallai apo jakobs yazabilir mi soru işareti ?
rakip ceza sahasında oynanıyor top spiker lewa gavi raphinha yamal diyor maç bitiyorHer maçını izlediğin takımı nasıl bilmezsin acaba o nasıl bir maç izleme?
GS, Barcelona ve PSG hariç kimsenin maçını oturup izlemem kolay kolay. Ama onun haricinde özetleri izliyorum btw, o kadar da değil amirim yav.Sen zaten pek futbol izlemiyorsun o yüzden normal
Carreras kim allasenCarreras no name?
Cahil misiniz?
Vallahi tüm savaşları kaybediyor#direnValencia
Konyalı meşhur fenomenCarreras kim allasen