Doğru karar. En boktan gün maç için.

Şu giardiolayı alsak ya valladollidden cok iyi kanat

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Son haftalarda saçmalamazlarsa Getafe veya Alaves'ten biri Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılacak 4.takım olacak.

Bilen varsa söylesin bu takımlar acayip para falan harcamadı diye biliyorum.. Hakikaten çok garip iş olacak. Sevilla,Valencia,Betis bu kadar kötü kaldı,garip.

Son haftalarda saçmalamazlarsa Getafe veya Alaves'ten biri Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılacak 4.takım olacak.

Bilen varsa söylesin bu takımlar acayip para falan harcamadı diye biliyorum.. Hakikaten çok garip iş olacak. Sevilla,Valencia,Betis bu kadar kötü kaldı,garip.

Alaves Bask takimi

Basklar hep iyidir

Sevilla gider bence şu aradan sonra toparlanıp. Getafe ve Alaves'in çok zor fikstürleri var.

D1ySg1nX4AEz1yU

Navas, Marcelo ve Isco 11'de

Carvajal ve Casemiro nerede

Keylor Navas tercihi cok dogru olmus Courtois hiyari artik kulube isitir

Asensio yu niye oynatmiyor diye elestiriliyordu Zidane son döneminde. Simdi gelir gelmez ilk 11'e almis cocugu.

Geri
Üst Alt