Yerli ve milli Messi'miz Arda Güler i 11 e monte edemeyen Ancelotti yürü anca gidersin.

Thierno Barry, yaklaşık 15 milyon bonservis bedeli ile Villarreal'e transfer oldu.

Bugün başıma tuhaf birşey geldi, Murat da şahit, ilginç bir adam gerçekten.

@Murat Durmaz ile konuşuyorduk, sunumlarım bitti, rahatladım şükür.
Murat'ın iki nijeryalı arkadaşı geldi, LPG firmasının destek sayfasına sızmış biri, Murat'ı bulmuş. Tam konuşurken, sohbetin arasına daldı anlayamadım.

Bir kupon verdi, Hacken maçıymış, MS1, 2.00 oranı varmış. İlgilenenlere alamet gibi geldi herif.

Ekli dosyayı görüntüle 246458
@Umut Şimşek Umut kardom şahit yine Nijeryalı arkadaşım geldi.Valencia Maç'ına Ms 2 dedi :D

1724515602371.webp

Barça okul takımı gibi. Kağıt üzerinde pek şampiyonluk adayı değil gibiler ama baya genç takım bu sezon.

Balde
Cubarsi
Pablo Torre
Pau Victor
Casado
Bernal

Bir sürü genç herif var. Daha bunun Yamal, Fermin, Pedri ve Gavisi de var.

Barça okul takımı gibi. Kağıt üzerinde pek şampiyonluk adayı değil gibiler ama baya genç takım bu sezon.

Balde
Cubarsi
Pablo Torre
Pau Victor
Casado
Bernal

Bir sürü genç herif var. Daha bunun Yamal, Fermin, Pedri ve Gavisi de var.
valla real birbirine uydurarak genç takımı kurdu - Barça'nın çok ciddi işi var iddalı olmak için.

Niko'yu da -eğer istedikleri haberleri doğruysa - alsalardı belki olabilir dicektim . gerçi barçayı daha izlemedim ama.

Çok garip bir enstantene oldu Barça maçında. 20 saniye içinde 2 takım lehine penaltı pozisyonu. VAR mecburen ilkini verdi Barça'nın pozisyon güme gitti.

Paraya kıyıp Nico Williams da alsalardı Madridimize daha da büyük tehdit olurlardı fakat mevcut kadroları ve Lamine Yamal performansıylada gayet iyi bir Barcelona izledim.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt