- 22 Kasım 2008
- 11.840
- 7.390
- 2.493
Barça savunması yine evlere şenlik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kadrosu kotu falan degil , 20 yil onceki oyuncularla kiyas da yanlis o zaman bizde Hagi yerine Yunus mu oynuyor diyelim?Zidane'ın oynadığı mevkide Bellingham, Arda Güler falan oynuyor. Kadrosu da kötü.

Kroos'la Modric'ten sonra ortasahası çöktü. Pedri dalga geçer bu Real Madrid ortasahasıyla. Zidane hayranı olduğum için biraz abartmış olabilirim.Kadrosu kotu falan degil , 20 yil onceki oyuncularla kiyas da yanlis o zaman bizde Hagi yerine Yunus mu oynuyor diyelim?
canlı olduğu içinneden canlı?
Avrupa'nin en iyi 4-5 kadrosundan biri daha ne kadar iyi olacakti veya kimler olacakti? Spesifik isimler vermelisin o zaman madem begenmiyorsun.Kroos'la Modric'ten sonra ortasahası çöktü. Pedri dalga geçer bu Real Madrid ortasahasıyla
bravocanlı olduğu için
Tchouameni'yi ben beğenmiyorum. Orada Vitinha olabilir mesela. Desire Doue gibi bir kanadı yok. Savunma oyuncuları vasat. Orada bir tek Carvajal'i beğeniyorum.Avrupa'nin en iyi 4-5 kadrosundan biri daha ne kadar iyi olacakti veya kimler olacakti? Spesifik isimler vermelisin o zaman madem begenmiyorsun.
Modric ve Kroos donemi bitti gitti onlari da unut. Real'in transfer politikasi artik genc wonderkid uzerine kurulu olaya oyle bakip o sekilde degerlendirmek lazim. Eskiden oldugu gibi star oyuncular yok zaten piyasada.
Soyledigin oyuncularin ama birbiriyle bir alakasi pek yok, Tchou bildigin 6 numara bizdeki Lemina gibi kesici rolunu ustleniyor, Vitinha 8 numara gibi oynayip tam bir playmaker ayni anda box-to-box gibi git gel yapan ve isini goren bir oyuncu yani onu istersen ancak Valverde gibi oyuncuyla kiyaslarsin orada da Valverde varken Vitinha cok fark yaratir mi? Tartisilir.Tchouameni'yi ben beğenmiyorum. Orada Vitinha olabilir mesela. Desire Doue gibi bir kanadı yok. Savunma oyuncuları vasat. Orada bir tek Carvajal'i beğeniyorum.
Kötü oynuyor ama Real Madrid bu konuda anlaşalımArda oyuna girip maci cevirmeli.
devre arası nico paz gelir admirimArda oyuna girip maci cevirmeli.