GETAFE XI: David Soria; Iglesias, Djené, Diego Rico, Duarte; Kiko Femenía, Luis Milla, Arambarri, Mario Martín; Liso, Sancris.

REAL MADRID XI: Courtois; Fede Valverde, Militao, Alaba, Carreras; Tchouaméni, Camavinga, Bellingham; Mastantuono, Mbappé, Rodrygo.

Zidane'ın oynadığı mevkide Bellingham, Arda Güler falan oynuyor. Kadrosu da kötü.

bu sezon real, barça tırt gözükmekte atletico için şampiyonluk vakti

realin falan şu maçlarını izlemiyolar sonra iyi oyun fln kafa ütülüyor adamlar ya :asd:

Kadrosu kotu falan degil , 20 yil onceki oyuncularla kiyas da yanlis o zaman bizde Hagi yerine Yunus mu oynuyor diyelim?
Kroos'la Modric'ten sonra ortasahası çöktü. Pedri dalga geçer bu Real Madrid ortasahasıyla. Zidane hayranı olduğum için biraz abartmış olabilirim.

Kroos'la Modric'ten sonra ortasahası çöktü. Pedri dalga geçer bu Real Madrid ortasahasıyla
Avrupa'nin en iyi 4-5 kadrosundan biri daha ne kadar iyi olacakti veya kimler olacakti? Spesifik isimler vermelisin o zaman madem begenmiyorsun.

Modric ve Kroos donemi bitti gitti onlari da unut. Real'in transfer politikasi artik genc wonderkid uzerine kurulu olaya oyle bakip o sekilde degerlendirmek lazim. Eskiden oldugu gibi star oyuncular yok zaten piyasada.

Avrupa'nin en iyi 4-5 kadrosundan biri daha ne kadar iyi olacakti veya kimler olacakti? Spesifik isimler vermelisin o zaman madem begenmiyorsun.

Modric ve Kroos donemi bitti gitti onlari da unut. Real'in transfer politikasi artik genc wonderkid uzerine kurulu olaya oyle bakip o sekilde degerlendirmek lazim. Eskiden oldugu gibi star oyuncular yok zaten piyasada.
Tchouameni'yi ben beğenmiyorum. Orada Vitinha olabilir mesela. Desire Doue gibi bir kanadı yok. Savunma oyuncuları vasat. Orada bir tek Carvajal'i beğeniyorum.

Tchouameni'yi ben beğenmiyorum. Orada Vitinha olabilir mesela. Desire Doue gibi bir kanadı yok. Savunma oyuncuları vasat. Orada bir tek Carvajal'i beğeniyorum.
Soyledigin oyuncularin ama birbiriyle bir alakasi pek yok, Tchou bildigin 6 numara bizdeki Lemina gibi kesici rolunu ustleniyor, Vitinha 8 numara gibi oynayip tam bir playmaker ayni anda box-to-box gibi git gel yapan ve isini goren bir oyuncu yani onu istersen ancak Valverde gibi oyuncuyla kiyaslarsin orada da Valverde varken Vitinha cok fark yaratir mi? Tartisilir.

Desire Doue gibi genc bir oyuncu aldilar suan oynuyor, Mastantuono mesela. Bunlar daha 18-19 yasinda cocuklar yavasca olacaklar ileride.

Defans kurgulari kotu degil ama yeterince derinlik yok, iyi bekleri var suan Carreras ve Carvajal ile, oraya Huijsen gibi wonderkid de eklendi ama yanina biraz daha ust duzey bir stoper lazim onu da sezon sonunda alacaklar.

Geri
Üst Alt