Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
Real Madrid de o kadar Galactico oyuncularla oynuyor ki dogru dürüst takimlari yok.
takim chemistry si az olan takima benziyor
takim chemistry si az olan takima benziyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arda oyuna girdikten sonra Atletico daha iyi oynamaya başladı.
Beter ol real.
Bu seneki hamleleriyle belliydi böyle olacagi, tüm Avrupa gordu, mal Ancelotti göremedi.
Keşkek böyle olsa.Beter ol real.
Bu seneki hamleleriyle belliydi böyle olacagi, tüm Avrupa gordu, mal Ancelotti göremedi.
Handikap tahmin etmiştim ama olmadı. Halacilar nerede jamesin imza törenini mi izliyorlar youtubedan?Atletico halalardan 3 gömlek daha iyi takım. Handikap yaparlar.
Netice olarak Perez takımı popüler ve yakışıklı oyuncularla doldurup tipsizleri ve ilgi çekmeyenleri göndereceğim diye düzenin içine etti. Bizde olsa odunla kovalardım böyle başkanı. Net gerizekalı ve doyumsuz.
Bence Arda sakat olmadıkça takımın en önemli oyuncusu colchoneros diye forumları var orada takılıyorum arada bi adama tapıyorlar resmen. Formsuz olmasına rağmen bugün ilk oyuna giren Arda oldu. Ha çok sık sakatlandığı için ve kondisyon sorunu olduğu için arada yedek kaldığı oluyor tabi o başka. Ama kalite olarak herzaman banko oynayabilecek bir potansiyele sahip.Yok olabilir de ne olacağı belli olmaz onu anlatmaya çalışıyorum, geçen yıl mesela yeri garantiydi bu yıl öyle olmayacak.
Bu arada Real istikrarını koruyor.