Real Madrid de o kadar Galactico oyuncularla oynuyor ki dogru dürüst takimlari yok.

takim chemistry si az olan takima benziyor

Beter ol real.
Bu seneki hamleleriyle belliydi böyle olacagi, tüm Avrupa gordu, mal Ancelotti göremedi.

Ancelottiyi kim takar, Perez kafasına göre takılıyor.

Arda yedek kalir diyenlere en büyük cevabi verdi. Real Madrid bu kadro kalitesiyle bir halt yiyemez bu sene, Di Maria'yi verip Isco ve Rodriguez'e kalmak nasil bir aptalliktir? 3 macla 80 milyon verip bebenin birini aldilar..

Xabi Alonso'yu da vermek hangi aptalin aklina geldiyse tebrik ediyorum kendisini.

Arda'nın etrafı kötü olduğu için sevmiyorum. Eskisi gibi kalsaydı keşke.

Real'e gelen geçen koymaya başladı. Son 4 maçta 3. mağlubiyet herhalde.

Netice olarak Perez takımı popüler ve yakışıklı oyuncularla doldurup tipsizleri ve ilgi çekmeyenleri göndereceğim diye düzenin içine etti. Bizde olsa odunla kovalardım böyle başkanı. Net gerizekalı ve doyumsuz.

Yok olabilir de ne olacağı belli olmaz onu anlatmaya çalışıyorum, geçen yıl mesela yeri garantiydi bu yıl öyle olmayacak.

Bu arada Real istikrarını koruyor.
Bence Arda sakat olmadıkça takımın en önemli oyuncusu colchoneros diye forumları var orada takılıyorum arada bi adama tapıyorlar resmen. Formsuz olmasına rağmen bugün ilk oyuna giren Arda oldu. Ha çok sık sakatlandığı için ve kondisyon sorunu olduğu için arada yedek kaldığı oluyor tabi o başka. Ama kalite olarak herzaman banko oynayabilecek bir potansiyele sahip.

Bizim Amrabat 2 numarayı giyiyor forvette oynuyor Barcelona'ya karşı.

Maçı izleyebilen var mı arkadaşlar Barcaya ilk yarı 2 oynadım nasıl oynuyor?

başkana kitlendik kardaş yoksa izlerdim.

Geri
Üst Alt