Şerefsizler kuponumu yatirdiniz sürünün beter olun dortmunda dönün taraftarlar sahaniza işesin sis bombalari gözünüzü yaksin ofsayttan gol yiyesiniz

Atletico nun oranı 2,10 du burada. Belliydi zaten bir bokluk çıkacağı :D

I am the one who knocks!

Simeone yanlis kadro secimi ile bastan verdi maca. Kanatlari Saul ve Griezmann'a emanet edip dökülen Torres ile Mandzukic'i forvette baslatmasi hataliydi. Cikaracagi kadro su sekilde olmaliydi: Moya, Juanfran, Godin, Miranda, Siqueira, Suarez, Gabi, Tiago, Saul, Griezmann, Mandzukic.

Barcelona 0-1 Malaga ilk yarı bitmek üzere.

macin sonlarinda kudurmus barcali sovmenler saga sola saldirmis. kuduradurun siz

malaga basti tokadi

Barçamız 1-0 kaybetti ;(.

gecen hafta dedik barcadan bi cacık olmayacagını

sanlı real adim adim sampiyonlugaaa

Çok pis şike dönüyor. Gecen hafta atl bugun bunlar. Yarın veya haftaya real puan kaybedecek. Ahan da buraya yazıyorum.

AtlMad-Alm maçının hakemini gözüm nereden ısırıyor dedim. İstanbul'da 0-4 lük Dortmund maçının hakemiymiş. Ayrıca da adam son 3 senedir her sene bir Türk takımı maçı yönetmiş

BU arada Mandz ile PA dan 1-0 öne geçti AtlMad

Çok pis şike dönüyor. Gecen hafta atl bugun bunlar. Yarın veya haftaya real puan kaybedecek. Ahan da buraya yazıyorum.

Bu hafta alir Madrid maci Elcheye karsi ama haftaya evinde Villareal ile oynuyor, orada dönebilir bir pislik.

Benzema dan harika gol ama yavsak hakem ofsayt verdi, halbuki alakasi bile yok..

Geri
Üst Alt