15' Gol Messi , Asist Suarez
31' Gol Suarez, Asist Messi
43' Gol Neymar, Asist Suarez

Buldular dandik takimi atiyorlar.

Daha 64. dakikada 0-5 oldu.

Oyuna sonradan dahil olan Arda o kadar temposuz ki sanki bugünki 2. Maçına çıkıyor.. Selçuk gibi frenliyor şu güzelim takımı.. Cesaret 0.0

Leganès, Barcelona karşısında ilk dakikalarda önde basarak Barcelona'yı uzun top oynamaya zorluyor.

CsjS_0DWgAAFR46.jpg

Barcelona, kendi yarı sahasındaki baskıdan kurtulduğu ilk pozisyonda golü buldu.

CsjVSXYWEAIKBwB.jpg

CsjVSXXWAAAe1fZ.jpg

2. yari orta sahanin yetersizliginden mi yoksa kasitli olarak mi bilemiyorum ama Barca defansta baya top cevirdi. Bana biraz kasitli gibi geldi, 2. yari "onde basan takimlara karsi nasil sakin olunur, nasil top cevirilir" antrenmani gibiydi.
Iyi mac.

Sent from my SM-N920I using Tapatalk

Espanyol Starting XI: Diego López; Javi López, David López, Oscar Duarte, V. Sánchez, Hernán Pérez, Diop, Marc Roca, Piatti, Baptistao, Gerard Moreno

Real Madrid Starting XI: Casilla, Carvajal, Pepe, Ramos, Marcelo, Casemiro, James, Modric, Vazquez, Asensio, Benzema.

Ronaldo ve Bale mac kadrosunda yok.

Real bok gibi oynasa da önde. James'in golüne sevindim çok yazık oluyor Kevin ile beğendiğim iki adamdan biri.

James niye yedek kalıyor sürekli?
Zidane bunun yeteneklerine inansada onun takim oyununa adapta olamadigini soyluyormus, defansif olarak katkisi da az deniyor. Bunun orijinal mevkisi ''10'' .

Zidane da tam bir 10 numara olarak oynamiyor, cocuga yazik oluyor bencede.

Son düzenleme:
Tamam da adam çok kaliteli yahu Ronaldo'dan sonra James geliyor benim gözümde.
Bende begeniyorum ve onun Real gibi takimda oynamasi gerektigini dusunuyorum. Oradan bu sekilde ayrilirsa yazik ederler, James cunku Ingiltere ye gitse her takimda oynar.

Espanyol 0-2 Real Madrid (mac sonu)

Real boylece Barcelona nin rekoruna ulasti, ust uste 16 mac kazanmislar ligde. (Barcelona bunu 2011 yilinda becermis)

Penaltı yi gördünüz mü nasıl oldu :D

Kaçırdı ama penaltı yoktu

Envoyé de mon Samsung S7 Edge en utilisant Tapatalk

Bu Donk yine yedekte, bu gidisle bunu satamayiz.

Güzel mac olacak Valencia prandelli reisle simeoneyi duman edecek

Valencia karşısında penaltı kaçıran Antoine Griezmann, kullandığı son 7 penaltının sadece 2'sinde başarılı olabildi.

Geri
Üst Alt