La Liga'da Şampiyon Real Madrid

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
Real Madrid, 34. La Liga şampiyonluğunu kazandı.

La Liga'nın 37.hafta maçında lider Real Madrid, sahasında Villarreal ile karşılaştı. Müsabakayı 2-1 kazanan Real Madrid, bitime 1 hafta kala 2019-2020 sezonunu şampiyon olarak tamamladı.

Real'in gollerini 28. dakikada Benzama, 75. dakikada penaltıdan Ramos kaydetti. Villarreal'in tek golünü 83. dakikada Vicente Iborra attı.

Bu sonuçla Real Madrid puanını 86 yaptı ve 34. şampiyonluğunu elde etti.

Real Madrid'den kutlama açıklaması

Real Madrid Kulübü daha önce yaptığı yazılı açıklamada, "Lig şampiyonluğunun kazanılması halinde, taraftarlarımızdan ve kulüp üyelerimizden Cibeles Meydanı'nda toplanmamalarını istiyoruz." ifadelerini kullandı.

1594933216087.png

Krallar. O degil adamlar cok iyi bi yapilanma yapti. Genc oyuncular alip Zidane‘a emanet eldildi.
valverde
Mendy
Asensio
Reiner
Vini

yanlarinda Ramos, Courtois, Casemiro, Carvajal

Ne Setien'in net suçu var, ne Messi'nin.. Bence Barcelona'nın transfer politikası kötü. Real Madrid özelinde ise sezon genelinde Casemiro büyük oynadı.

Real'in kadro Barca'dan açık şekilde daha iyi birtek Messi ile şampiyon olamazsın, Real'deki tüm orta sahalar Barcada direkt oynar yedekler bile.

Lionel Messi: "Real Madrid'in şampiyon olmasına yardımcı olduk."

Bu tabloya göre kurulduklarindan beri 1930lu ve 1940li yillardan sonra 2010'lu yillarda en kötü ikinci dönemlerini yasamislar lig de.

10 sene de 2 sampiyonluk Real Madrid gibi bir kulüp icin az bence. Tabi öte yandan da CL yi kazandilar 4 defa 2010lu yillarda.

Bu tabloya göre kurulduklarindan beri 1930lu ve 1940li yillardan sonra 2010'lu yillarda en kötü ikinci dönemlerini yasamislar lig de.

10 sene de 2 sampiyonluk Real Madrid gibi bir kulüp icin az bence. Tabi öte yandan da CL yi kazandilar 4 defa 2010lu yillarda.
Can Real kötü dönemde 4 tane CL aldı. Barça en iyi döneminde sadece 2 tane aldı.

Can Real kötü dönemde 4 tane CL aldı. Barça en iyi döneminde sadece 2 tane aldı.

Ben Real veya Barcelona sempatizani degilim o yüzden bu konuda epey tarafsiz oldugumu düsünüyorum.

Real'in CL kupalarina giden maclarinin bir kisminda net bir sekilde hakem saibesi oldugunu düsünüyorum ben.

Ben Real veya Barcelona sempatizani degilim o yüzden bu konuda epey tarafsiz oldugumu düsünüyorum.

Real'in CL kupalarina giden maclarinin bir kisminda net bir sekilde hakem saibesi oldugunu düsünüyorum ben.
Sadece Bayerni elediklerinde açıkça desteklendiler. Onun harici katılmıyorum. Ki Bayern münihi destekleyen biri olarak söylüyorum.

2012-2017-2020

her sezon şampiyon olamazdık.

2011
2013
2015
2016
2018
2019

#viscabarca

Geri
Üst Alt