La Liga'da Şike Depremi!

Murat Saylak

Muhasip Üye
GalataSarayı Efendileri
La Liga'da 2010-11 sezonunda oynanan Levante-Real Zaragoza maçında şike yapıldığı iddiasıyla iki takımın futbolcuları ve Zaragoza'nın eski başkanı Agapito İglesias ifade verecek.

la-liga-da-sike-depremi--218769.Jpeg

İspanya Organize Suçlar ve Yolsuzlukla Mücadele Savcılığı, ligin son haftasında Zaragoza'nın Levante'yi 2-1 yendiği karşılaşmada şike yapıldığı iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında iki takımın 20 futbolcusu ile İglesias'ı 2-3 Ekim tarihlerinde ifade vermeye çağırdı.

İspanyol basınında yer alan haberlerde, soruşturma kapsamında Maliye Destek Birimi'nin de savcılıkla işbirliği içinde olduğu ve şike iddiasına karışan futbolcuların banka hesaplarını incelettiği kaydedildi.

Real Zaragoza Kulübü'nün internet sitesinden yapılan açıklamada da kulübe soruşturma hakkında herhangi bir bilgi verilmediği, istenmesi halinde savcılıkla ortak çalışılabileceği ifade edildi.

Bu maçın ardından Zaragoza, Levante deplasmanında aldığı 3 puan sayesinde ligde kalmış, Deportivo de la Coruna ise küme düşmüştü.

Öte yandan, geçen yıl mayıs ayında Levante'nin Deportivo de la Coruna'yı 4-0 yendiği maç için de ayrı bir şike soruşturması yürütülüyor.

AA

YD'yi yollayın da çözsün, kimse bize karışamaz fln der İspanya futbolunu kurtarır hemen.

Real Madridi araştırsinlar ne pislikler çıkar ortaya.

2010/2011 herhalde baya bir pislik barindiran sezondu. Bence arastirirlarsa daha neler cikar neler.

Victor Munoz: Adımızı kullanıyorlar adımızı.

Son düzenleme:
Ne 2010-2011 di arkadas :D

Sahaya yansimadigi surece bisey olmaz

Şike olayını diyorum.
Ne diyorsun? Şike davasının haksızca örtbas edilmesi kurtarmak mı oluyor? Peki ya ekilen kin ve nefret tohumları? Gelecekte her türlü kavga ve şiddete gebe bırakılan ortam? Bunlardan kim kurtaracak? Tam tersine şikenin önü açıldı, artık şikesiz bir lig izlemek mümkün değil.

Ne diyorsun? Şike davasının haksızca örtbas edilmesi kurtarmak mı oluyor? Peki ya ekilen kin ve nefret tohumları? Gelecekte her türlü kavga ve şiddete gebe bırakılan ortam? Bunlardan kim kurtaracak? Tam tersine şikenin önü açıldı, artık şikesiz bir lig izlemek mümkün değil.

Kardeşim adam şikeyi ört pas etti mi etti ?
Ceza almalarını engelledimi ?
Ben yaptığı şerrefsizlikleri bize olan kin ve nefretinin farkındayım.
Fenevbahçenin paralı köpeği olan aydınlar bile korkup kaçtı. Ama yıldırımlar ve hükümet el ele vererek ört pas ettiler.

Bende adaletin yerini bulmasını isteyenlerdenim ama türkiyede bunun ihtimali yok. Hüküm yemiş azize hala dışarda ve oraya buraya saldırıyor.

Bizim başkan bırakıp gidiyor.
ŞİMDİLİK savaşı onlar kazandı malesef.

Bu soyadı bitişik fatihler aynı atolyeden çıkma. Net belli yani.

Zaragoza Başkanı : Ben şike yaptıysam Zaragoza için yaptım

Geri
Üst Alt