La Vuelta Espana | 23 Ağustos-14 Eylül

Mehmet Çelik

Büyük Kaptan
Chris_Froome_2935983b.jpg

İspanya'da düzenlenecek olan UCİ'nin 2. büyük bisiklet yarışı organizasyonu. Tour De France'de yaşanan sakatlıklar nedeniyle büyük ve ünlü bisikletçilerin çoğu TDF'nin telafisini bu turda yapmak istiyor ve yarış son yılların en ilginç rekabetlerine tanık olacak. Son yılların en rekabet dolu ve en çekişmeli yarışı bekleniyor. Yarışın en iddialı isimleri: Chris Froome(SKY), Alberto Contador(Saxo Tinkoff), Nairo Quintana(Movistar). Yine şanssızlıklar yaşanmassa La Vuelta tarihinin en iyi yarışı olabilir.

@Alican Bozok @Şerafettin KOÇ @Murat Can

Süper haber! Üçünün birden katılması muhteşem bir olay.. Umarım TDF gibi sakatlıklar olmaz.

Eurosport'dan yayınlanacak bu arada. Pek vaktim yok ama uyduğu zaman dağ etaplarının son bölümlerini izlemek istiyorum. Son 2-3 yıldaki en iyi yarış olabilir çünkü 3 isimde gayet iyi durumda gelecek.

Eurosport'dan yayınlanacak bu arada. Pek vaktim yok ama uyduğu zaman dağ etaplarının son bölümlerini izlemek istiyorum. Son 2-3 yıldaki en iyi yarış olabilir çünkü 3 isimde gayet iyi durumda gelecek.

Eurosport tekrarlarını veriyor genelde akşamları, işten gelip izliyorum çoğu etabı, terapi gibi :)

Vuelta'yi ilk defa cok yakindan takip etmeme sebep olabilir. Yinede bir Tour de France cekiciligi olmadi hic bir zaman bakalim.

Şimdiye kadar çok iyi değildi ama Salı günü bireysel zamana karşı var; Froome liderliğe oturup rakiplerine zaman farkı yapabilir biraz.

Contador
Valverde '1:36
Froome '1:39

Son durum bu. İzleyemiyorum ama Froome'un eski gücünden çok uzak olduğunu anlayabiliyoruz bu durumda. Yarış raporunda okuduğuma göre Froome 4 km kala atak yapmış farkı kapatmak için, Contador takip edip 900 metre kalıncaya kadar savunma yapmış. En son da kontra atakla son darbeyi vurmuş. 15 saniye fark atmış. Yarış çekiciliğini kaybetti iyice.

Yine yendi froome'u.

Kral benim dedi resmen.

La Vuelta Hayirli ve Ugurlu olsun.
Froome'un en formsuz ve Contador'un en formda döneminden bahsediyoruz. Ona rağmen sadece 1 dakika 30 saniye fark atabildi, onun 1 dakikası da ITT'de. Benzeri bir durum 2013 TDF'de olduğunda Froome 6 dakikadan fazla fark atmıştı. Seneye TDF'de gerçek ortaya çıkar.

Froome'un en formsuz ve Contador'un en formda döneminden bahsediyoruz. Ona rağmen sadece 1 dakika 30 saniye fark atabildi, onun 1 dakikası da ITT'de. Benzeri bir durum 2013 TDF'de olduğunda Froome 6 dakikadan fazla fark atmıştı. Seneye TDF'de gerçek ortaya çıkar.

Contador gecen sezon TDF'de en formsuz zamaniydi zaten.
Seneye formda bir Contador Froome'u yine siler atar.

Contador gecen sezon TDF'de en formsuz zamaniydi zaten.
Seneye formda bir Contador Froome'u yine siler atar.
Tamam işte, bende onu anımsattım. Şu turda durum tam tersiydi ve Contador'un yeterince fark yaratamadığını düşünüyorum. Gelecek TDF 6 dakika falan fark yapamaz Froome ama 2 dakikadan fazla fark yapacağını düşünüyorum.

Tamam işte, bende onu anımsattım. Şu turda durum tam tersiydi ve Contador'un yeterince fark yaratamadığını düşünüyorum. Gelecek TDF 6 dakika falan fark yapamaz Froome ama 2 dakikadan fazla fark yapacağını düşünüyorum.

Iyi yaris olacagi kesin. yanlis anlamissim kardo pardon :D

Geri
Üst Alt