Enes Dalmış
Ulubatlı Souness
- 29 Mayıs 2015
- 31.301
- 18.904
- 2.083
Yalnız gelirse Quaresma-Adriano-Gönül-Caner filan iyi kafa golü attırır bu karaoğlan'a
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
![]()
Devre arası transfer dönemi kapanmadan kadrosuna bir forvet katmayı planlayan Beşiktaş için flaş bir açıklama geldi.
Beşiktaş'ın, CSKA Moskova'da kiralık olarak forma giyen ancak takımdan ayrılması beklenen Fildişi Sahilli golcü Lacina Traore ile sözleşme imzalama aşamasında olduğu 26 yaşındaki oyuncunun menajeri tarafından açıklandı.
Bonservisi Monaco'da bulunan Traore hakkında Rus basınına açıklama yapan menajer Dimitri Seluk, Traore'nin kariyerine Beşiktaş'ta devam edeceğini söyledi.
Seluk, "Resmi olarak henüz sözleşme imzalanmadı. Kağıtları imzalamayı bekliyoruz ancak sezon sonuna kadar kiralanma konusunda anlaşma sağlandı" dedi.
Traore, bu sezon CSKA formasıyla çıktığı 14 maçta 5 gole imza attı.
AJANSSPOR
Oylemi? Ben bilmiyorum vallahDimitri Seluk Traore'nin menajeri değil ki.
Oylemi? Ben bilmiyorum vallah![]()
süper bir adam biz alabilirdik ama vizyon yok başımızda.
inş bakalım2017 haziran'a kadar CSKA Moskova'ya kiralanmış orda tutunamamış mı da şimdi Beşiktaş'a kiralıyorlar? CSKA'da kiralık adam geri mi postalamış bunu CSKA nasıl kiralıyormuş Beşiktaş?
Masal bence bu haber..
Bizim ne zaman böyle bir BBC forvetimiz olacak.
British Broadcasting Corporationyine malafattan mi soz ediyorsun