Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 21.208
- 22.348
- 1.698
Sıfatına tüküreyim senin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gorevinden ayrilali epey oldu.
Ibanoglu geldi ya.
Bu muşmula gitti ya
Avratlara bakmaktan unutmussundurDoğru ya ben bunu tamamen unuttum nedense.
Orta yerde soyledi. Savcılar bir zahmet harekete gecsinyalı bey bu karı uzerınden tezgah kuruyor muhtemelen ,bizim hic uzatmadan mahkemeye gitmemiz gerekir
Avratlara bakmaktan unutmussundur
Suskunluk sebepleri elde belge olmasından korkmalarindan kaynaklanıyor. Yalan olsa yayına bağlanırlardi ya da resmi siteden direkt açıklama yaparlardı. Erden Timur dün açıklama yapmadı, elindeki kozlardan birkaçını ima etti ki bu bile yetti. Erden başkanla poker oynanmaz. Ses ederlerse devamı gelir diye korkuyorlar.
Korkum şu ki, farklı yollarla susturmaya kalkarlarsa Erden başkanı, üzülürüm. Siyasi baskı, işlerini bozmaya çalışma, iftira gibi. Camia olarak destek yerine bu tarz şeylere çanak tutmayı severiz.
Yapılmayan şey değil. Tarikatci diye itibar suikastı yapıldı. Camia içinden bir sürü itibar suikastı yapıldı. İlk zamanlarda bende uzak bakıyordum. Şimdi destekliyorum.Baksana dün kendisi açıkladı, Erden Timur ihbar hattı kurmuş şerefsiz köpekler.
Orada oturan o omurgasız kel de ama bütün taraftarlar diğer takımları UEFA'ya şikayet ediyor falan diye geçiştirmeye çalıştı. Takım ile kişi aynı mı lan Tayfun hıyarı.