- 23 Aralık 2008
- 59.877
- 57.358
- 4.858
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Üstat, neymar prime döneminde barcada oynamıştı o yüzden ankete dahil ettim.Neymarı böyle süper yıldız falan gibi gösteren herhangi bir anket, yazı vs beni çileden çıkartıyor. Fleurquin kadar topçu değildir gözümde. Avrupa'da rezilleri oynayacağını anlayıp Arabistan'a kaçtı Brezilyalı Pini Balili.
Neymarı böyle süper yıldız falan gibi gösteren herhangi bir anket, yazı vs beni çileden çıkartıyor. Fleurquin kadar topçu değildir gözümde. Avrupa'da rezilleri oynayacağını anlayıp Arabistan'a kaçtı Brezilyalı Pini Balili.
Neymar > son 20 yilda dunyaya gelmis en yetenekli oyuncular arasinda top 10Bülent Akın >> Neymar.
Halı sahada oynayacaksam öyle, maç 4-0 olduktan sonra 2 bacak arası falan yapacaksa 10 no topçu. Topla ilişkisinin takım oyununa zerre faydası olmamıştır bugüne kadar. Gitsin Vallecano sağ bekine köşe gönderinin oralarda bacak arası yapmaya çalışsın.Neymar > son 20 yilda dunyaya gelmis en yetenekli oyuncular arasinda top 10
Neymar kim olum ya? Son 25 yıl Top500 List yapılsa oraya giremez.
Neymarı böyle süper yıldız falan gibi gösteren herhangi bir anket, yazı vs beni çileden çıkartıyor. Fleurquin kadar topçu değildir gözümde. Avrupa'da rezilleri oynayacağını anlayıp Arabistan'a kaçtı Brezilyalı Pini Balili.
Halı sahada oynayacaksam öyle, maç 4-0 olduktan sonra 2 bacak arası falan yapacaksa 10 no topçu. Topla ilişkisinin takım oyununa zerre faydası olmamıştır bugüne kadar. Gitsin Vallecano sağ bekine köşe gönderinin oralarda bacak arası yapmaya çalışsın.
Top 5 bence hattaNeymar > son 20 yilda dunyaya gelmis en yetenekli oyuncular arasinda top 10
Top 5 bence hatta
Bravo Naci abi