- 23 Aralık 2008
- 65.496
- 63.477
- 5.103
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
800 euro verilir bu kariya. iyi flört ederse gece uzayabilir bileNe alaka lanSalak karı cocugun sana yılda 1 milyon euro verse ya. 1600 euroya bu karı amansız bir gece de geçirtir
Babası da normal değilYamal'ın cüce partileri normalmiş anası buysa
Hah sen olmazsan olmazdı zaten.
Bir Rabiot'nun anası değil ama olsun.Hah sen olmazsan olmazdı zaten.
Google'i bilirmisin?Arkadaslar fiyatlara bakarak oy kullanin cidden bu kadar paraniz var mı? 800 euro az değil.
Almanyadaki gurbetcilere soralim 600 ve 800 euro kaç tl yapiyor? @Can BÜYÜK @Vasfi Vural @Arif Ulu @Ulaş Metin @Alper Altun
hocam tl bilgisi sadece euronun tarihine ihtiyacim yok ki. Siz kafadan bile hesaplarsiniz 1 dk nizi almazGoogle'i bilirmisin?
1 aydir 48-50TL arasi duruyor iste 50 ile carpacaksin yav ne zor is ha bunu dusunmek.hocam tl bilgisi sadece euronun tarihine ihtiyacim yok ki. Siz kafadan bile hesaplarsiniz 1 dk nizi almaz
Abi inanilmaz ketun biri oldun ya. Ya yaşlanıyorsun yada sirf ben sordum diye tersliyorsun.1 aydir 48-50TL arasi duruyor iste 50 ile carpacaksin yav ne zor is ha bunu dusunmek.
Evet oyle oluyor bazen.Abi inanilmaz ketun biri oldun ya. Ya yaşlanıyorsun yada sirf ben sordum diye tersliyorsun.
simdi sari uyenin biri çıkıp, guncel maas yukumuz ne diye sorsa kalem kalem cevaplarsiniz. doruk soru sorunca suç oluyor.