Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lammensin gitmesi önemli degil bence ama bence garip olan ve anlamadığım kısım son güne kadar neden biz ederson ve lammens kovaladik ? Ki edersin 12 milyonlara gittiyse bu para cok basit bir para yani yalan birseyler donuyorSinirden gulme krizine girdim.
Dev aynasinda gorun kendinizi siz daha yonetim ... Siz toplanana kadar adam ingiltereye inmis bile.
Gercekten Onana gelecek inanamiyorum ya
Osimhenden sonra KAL geldi baskana. Onceligin kaleci iken sag beke gene kazik yoyerek trink para verdin.Lammensin gitmesi önemli degil bence ama bence garip olan ve anlamadığım kısım son güne kadar neden biz ederson ve lammens kovaladik ? Ki edersin 12 milyonlara gittiyse bu para cok basit bir para yani yalan birseyler donuyor
Bence mevzu para mevzusu degil ,20 milyon civarı lammens icin teklif ettiğimiz günlerdir söylenirken 12 13 filan edersona veremiyormuyuz yani esas hedef ederson degildide donnayimi bekledik acaba ucuza cozermiyiz diyeOsimhenden sonra KAL geldi baskana. Onceligin kaleci iken sag beke gene kazik yoyerek trink para verdin.
Gene illuzyon oldu "heh geliyor kaleci simdi" diye.
Bu kadar aptal olunmasi imkansiz. Art niyetli bir seyler var , olmamasi mumkun degil.
Bence hoca ve baskan inatlasmasinolduBence mevzu para mevzusu degil ,20 milyon civarı lammens icin teklif ettiğimiz günlerdir söylenirken 12 13 filan edersona veremiyormuyuz yani esas hedef ederson degildide donnayimi bekledik acaba ucuza cozermiyiz diye
Hic bilemiyorum ,donna icin gardi de bekletmis olabilir ama sanki ederson ilk tercih degildi çünkü bitirmesi en kolay edersondu benceBence hoca ve baskan inatlasmasinoldu
Hoca : yahu ederson net tercih
Baskan: maasi fazla, donnaruman26 yasinda neden kovalamayalim, osi ve icardiyi de bkyle aldik hocam
Hoca: ne yapiyorsaniz yapin
Yonetim: e duralim bari... Cay var mi ya cay.
Bu abi... Net bu
Donna fantazisi ve maliyetine "Gerek yok, zaten saglam butceye girdik, biraz daha saglam basmak gerek" diyebilecek 1 adam yoksa, zaten yonetmesinler ve defolup gitsinler.Hic bilemiyorum ,donna icin gardi de bekletmis olabilir ama sanki ederson ilk tercih degildi çünkü bitirmesi en kolay edersondu bence
Bu arada martinez olursa ismi geçenlerden donnayla birlikte en iyisi ve ruh kalabilecek olan
Ama martinez olursa u 23 hakkımız da oluyormuacaba 1 yabancı icin daha
EPL ye gidiyor Antwerpten.Dunyanin en cunup kulubunumu secmis. Pek akilli olmadiginin gostergesi. Bize gelmemesi iyi oldu.