Lammens, Sağlık Kontrollerin Ardından Manchester United'a İmza Atacak

Ben buna ısınmamıştım. Yer tutuşu iyi değildi bence, ayrıca kalenin uzağına atılan şutlarda refleksi düşüktü. Ayrıca oyun zekası da düşük gözüküyordu videolarda.

BVL-N49 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sinirden gulme krizine girdim.

Dev aynasinda gorun kendinizi siz daha yonetim ... Siz toplanana kadar adam ingiltereye inmis bile.

Gercekten Onana gelecek inanamiyorum ya

Sinirden gulme krizine girdim.

Dev aynasinda gorun kendinizi siz daha yonetim ... Siz toplanana kadar adam ingiltereye inmis bile.

Gercekten Onana gelecek inanamiyorum ya
Lammensin gitmesi önemli degil bence ama bence garip olan ve anlamadığım kısım son güne kadar neden biz ederson ve lammens kovaladik ? Ki edersin 12 milyonlara gittiyse bu para cok basit bir para yani yalan birseyler donuyor

Lammensin gitmesi önemli degil bence ama bence garip olan ve anlamadığım kısım son güne kadar neden biz ederson ve lammens kovaladik ? Ki edersin 12 milyonlara gittiyse bu para cok basit bir para yani yalan birseyler donuyor
Osimhenden sonra KAL geldi baskana. Onceligin kaleci iken sag beke gene kazik yoyerek trink para verdin.

Gene illuzyon oldu "heh geliyor kaleci simdi" diye.

Bu kadar aptal olunmasi imkansiz. Art niyetli bir seyler var , olmamasi mumkun degil.

Osimhenden sonra KAL geldi baskana. Onceligin kaleci iken sag beke gene kazik yoyerek trink para verdin.

Gene illuzyon oldu "heh geliyor kaleci simdi" diye.

Bu kadar aptal olunmasi imkansiz. Art niyetli bir seyler var , olmamasi mumkun degil.
Bence mevzu para mevzusu degil ,20 milyon civarı lammens icin teklif ettiğimiz günlerdir söylenirken 12 13 filan edersona veremiyormuyuz yani esas hedef ederson degildide donnayimi bekledik acaba ucuza cozermiyiz diye

Bence mevzu para mevzusu degil ,20 milyon civarı lammens icin teklif ettiğimiz günlerdir söylenirken 12 13 filan edersona veremiyormuyuz yani esas hedef ederson degildide donnayimi bekledik acaba ucuza cozermiyiz diye
Bence hoca ve baskan inatlasmasinoldu

Hoca : yahu ederson net tercih
Baskan: maasi fazla, donnaruman26 yasinda neden kovalamayalim, osi ve icardiyi de bkyle aldik hocam
Hoca: ne yapiyorsaniz yapin
Yonetim: e duralim bari... Cay var mi ya cay.

Bu abi... Net bu

Bence hoca ve baskan inatlasmasinoldu

Hoca : yahu ederson net tercih
Baskan: maasi fazla, donnaruman26 yasinda neden kovalamayalim, osi ve icardiyi de bkyle aldik hocam
Hoca: ne yapiyorsaniz yapin
Yonetim: e duralim bari... Cay var mi ya cay.

Bu abi... Net bu
Hic bilemiyorum ,donna icin gardi de bekletmis olabilir ama sanki ederson ilk tercih degildi çünkü bitirmesi en kolay edersondu bence
Bu arada martinez olursa ismi geçenlerden donnayla birlikte en iyisi ve ruh kalabilecek olan
Ama martinez olursa u 23 hakkımız da oluyormuacaba 1 yabancı icin daha

Hic bilemiyorum ,donna icin gardi de bekletmis olabilir ama sanki ederson ilk tercih degildi çünkü bitirmesi en kolay edersondu bence
Bu arada martinez olursa ismi geçenlerden donnayla birlikte en iyisi ve ruh kalabilecek olan
Ama martinez olursa u 23 hakkımız da oluyormuacaba 1 yabancı icin daha
Donna fantazisi ve maliyetine "Gerek yok, zaten saglam butceye girdik, biraz daha saglam basmak gerek" diyebilecek 1 adam yoksa, zaten yonetmesinler ve defolup gitsinler.

United 20+ bonusa aldi lammensi, muhtemelen 2 maas vercekler(200 k mi ne aliyormus zaten), net 1-1.5 arasina mi ne gelir hesaplayamadim.

Ederson temmuz sonu, agustos basi da 15 + 8 e sendeydi kesin.

Ya o, ya o diye koskoca adamlar karar verip rota belirliyemiyorsa ne diyeyim.

Martinez bu hayallerin arasinda ismi bile anilmamistirm tamamen elin mahkum gidiyorsun ve oyle boyle kaziklamayacaklar seni.

Hocanin tercihi diye singo da bile belki 20+5 falan denirken gunun sonunda 30+5+ pay mi neye bitti.

Tepeden tirnaga bilincsiz ve anlik surec yuruten bir yonetim. Fenerin ederson icin haberini 50 kere yaotilar. Mourinho 7 kere gorustu menajer ayni falan diye. Ona bile uyanamadin

Burak elmas sezonu olmasa bile kaos sezonu bagira bagira hem de cok iyi durumdayken getirdiler.

Dunyanin en cunup kulubunumu secmis. Pek akilli olmadiginin gostergesi. Bize gelmemesi iyi oldu.

1756760576331.webp

Düşmaninim artik lammens.(Bizimkilerin dangalakligi olmasina ragmen)

Assignon'un basini yakmistim boyle, amorim kovulmasina kadar gidecek.

İstemediğim bi herifti. Detaylı inceledim çöp gibiydi doğrusu

O kadar ağır bi herif ki yere yatamıyor videolarda

Geri
Üst Alt