Lancy FC

Başarılar.
Şu puandan bir önceki sıraya yazılan sayılar atılan ve yenilen goller mi onu merak ettim, kale boş kalıyor sanırım lig bazında. :)

Basarilar diliyorum. Bende asya buyukelcilikte baskatip iken hobi olarak genc takim calistiriyordum. Hatta cocuklara her zaman ben sporcunun zeki cevik ve ahlaklisini severim diyordum. Onlarda bunu dustur edinmis ve iyi birer sporcu olmuslardi. Hatta hala face uzerinden yazan var. Wc 2002 sirasinda cokca asyali fotograf cektirmistir benimle... Sevgiler...

Basarilar Dilerim

Son düzenleme:
Başarılar dilerim.

Güzel bir his olsa gerek :)

Başarılar dilerim. Yolunuz açık olsun.

Yalnız konu ön izlemesinde şöyle bi resim var tapatalkda. Volkan bizi evinden aldıracak sanırım. Çok ilginç.:D

956ee1f6f1458f18a26e9a4f6169ba6d.jpg

GT-I9300 Tapatalk

Başarılar takımın rengi değiştirin olmadı bari deplasman formasını sarı-kırmızı yapın

başarılar reis.

Mesajlariniz icin hepinize tesekkürler kardeslerim!

Başarılar.
Şu puandan bir önceki sıraya yazılan sayılar atılan ve yenilen goller mi onu merak ettim, kale boş kalıyor sanırım lig bazında. :)

:) Evet atilan ve yenilen goller :) :)

Başarılar dilerim.

Güzel bir his olsa gerek :)

Evet gercekten güzel duygu :)

Başarılar dilerim. Yolunuz açık olsun.

Yalnız konu ön izlemesinde şöyle bi resim var tapatalkda. Volkan bizi evinden aldıracak sanırım. Çok ilginç.:D

956ee1f6f1458f18a26e9a4f6169ba6d.jpg

GT-I9300 Tapatalk

:) Gercekten abi o Volkan'in orda ne isi var :)

Başarılar takımın rengi değiştirin olmadı bari deplasman formasını sarı-kırmızı yapın

Deplasman Formasi da pembe :D

Ama kulüpte agirligimi koydugum gün :D ilk yapacagim islem sari kirmizi renklerdir ;)

Hoca şu zenciler forvetse yolla

Var ya kardesim, öndeki siyah kötü oynadigi maclarda bile en az 3 gol atiyor :)

Yetistiriyim biraz daha sonra yolluyorum ;)

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt