Video Haber Lang: "Aslında bugün performansım iyi değildi"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1771358886529.webp

Lang: "Aslında bugün performansım iyi değildi. 2 gol attım ve bu takım için çok önemliydi."

Lang: "Daha önce Juventus'a karşı oynamıştım. Zor takım. Biz kendi kalitemizi gösterdik ve iyi maç çıkarttık!"

— Dries Mertens, bana Barış Alper Yılmaz için “o bir canavar, hiç durmuyor” dedi. Sen ne düşünüyorsun?

Noa Lang: "Onu gerçekten çok iyi buluyorum. Zaten maçtan önce ona çok güçlü olduğunu ve yapabileceğini söylemiştim.

Topu ayağına isteyebiliyor. Adamını tutabiliyor. Santrfor oynayabiliyor. Derine gidiyor. Ben daha çok topa geliyorum, yani gerçekten çok tehlikeli bir oyuncu. Takımında olması gereken biri."

Lang: "Aslında bugün iyi değildim. Tabi iki gol attım takım için çok önemliydi."
Olum manyak mısın bizimkiler o basit golleri atabilse son sekizdeydik o son vuruşları bırakmak bizim takımda büyük mesele. Yeter bize onları atman

İlkay Monaco , Sara Atletico , Sane Monaco maçlarında neler kaçırdı yav.

Şu adamın soyadını duzgun telaffuz etsinler. Lan diyeceğine lank deyip duruyorlar. Bugün iyi değilsen iyi olduğunda neler yapacaksın fener düşünsun.

Eee olum sen kalbimizi kazandın. Ulan napoliden alıyoruz söyle adamlar mendebur essolessek başkanlarıyla uğraş dur

Iyi olmayan hali bile takimin cehresini, kaderini degistirdi. Bizim olmalisin.

Lang:

"Ligdeki taraftarların zaten çılgın olduğunu düşünüyordum. Ama bugün Juventus'un ilk kez topu aldığı anda, ne kadar yüksek sesle ıslık çaldıklarını görünce şok oldum."

"Hatta biraz... Bilmiyorum, pff... Kulaklarımda bir çınlama var."

"Burada çok iyi bir ilişkimizin olduğu, üst düzey bir antrenörüm var. Bu yüzden bana duyduğu güven için ona çok minnettarım."

Lang:

"Ligdeki taraftarların zaten çılgın olduğunu düşünüyordum. Ama bugün Juventus'un ilk kez topu aldığı anda, ne kadar yüksek sesle ıslık çaldıklarını görünce şok oldum."

"Hatta biraz... Bilmiyorum, pff... Kulaklarımda bir çınlama var."

"Burada çok iyi bir ilişkimizin olduğu, üst düzey bir antrenörüm var. Bu yüzden bana duyduğu güven için ona çok minnettarım."

Bi okanci topcu daha

İlk yarı iyi değildi. İkinci yarı ise sadece gol noktalarında bulunması bile başlı başına bir iştir. Sonuçta orada olmasaydı gol olmayacaktı. Icardi gibi golü kokluyor

Geri
Üst Alt