GSC Haber Lang: "Hocam değiştirmek istedi, bende tabii ki takım için bunu kabul ederim"

Aslan Karadağ

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
Yönetici
Moderatör
20260226_023206.webp

Lang: "Zordu. Kendi performansım için de kazanması zordu benim adıma. Topla biraz panik olduğumuz düşünüyorum. Uzun ve yüksek topları çok fazla attık. Savunmada iyi olduğumu düşünüyorum. Hocam değiştirmek istedi, bende tabii ki takım için bunu kabul ederim."

Tottenham mı, Liverpool mu?

Lang: "İkisi de iyi takımlar. Liverpool dünya devi ama ikisi de zor. Liverpool'a karşı daha önce Galatasaray kazanmıştı ama ikisi de zor. Sonraki turda kim geleceğine bakacağız."

Lang: "Zordu. Hocam değiştirmek istedi, bende tabii ki takım için bunu kabul ederim."
Buna "oyundan çıkarıldın ne hissediyorsun veya oyundan çıkarıldın" ya da artık ne sordularsa, soran ayrı değişik, bunun bu cevabı vermesi ayrı değişik. Şaşırmışlar nasıl bir soru ve cevap olmuş.

İlk maçta da bir şey oynamadı. Klasik gol atınca bizim millet iyi oynadı sanıyor

Ya maçın en kötü 2 isminden birisin ben olsam 20. Dk daha değiştirip daha da oynatmazdım seni de yerine giren Sane de senden beterdi.

Yunus ve Barış’a Allah zeval vermesin.

Böyle maçların adamı aslında, hayal kırıklığıydı bugün.

Valla malesef kardeş aradığımız adam sen değilmişsin. Şu açıklamada WTF dedirtti bana bu ne lan. Tabi ki kabul ederim ne demek jfjfjdkdk yok efendim ben çıkmıyorum banane banane mi diyecektin

Oyundan alınmanı nasıl yorumluyorsun diye sormuşlar, bu da hocamın kararı takım için buna uyarım demiş işte.

Bu adama niye böyle aptalca bir soru soruldu, ronaldo mu çıkıyor oyundan? Lang oyundan çıkarılmayı dert edebilecek bir kredide oyuncu mu la havle ya

sane girip sağ tarafa hapsolacağına bu kalsa daha iyiydi. en azından topu biraz daha tutardık. lang çıktıktan sonra tamamen tek kaleye döndü oyun.

Fiziksel olarak ezildi özel program filan lazım diyeceğim de artık lige yeter herhalde şu hali bile. Avrupada çok da bir şey beklemiyorum. Sane toparlansa bari.

çıkması şart değildi
biraz erken çıkardık bence
çok iyi de değildi ama

Başka ne yapacaktın, sen de enteresan enteresan açıklamalar yapma, zaten ortam gergin.

Geri
Üst Alt