GSCimbom
GSC Haber Lang: "Hocam değiştirmek istedi, bende tabii ki takım için bunu kabul ederim"
Aslan Karadağ

GSC HaberLang: "Hocam değiştirmek istedi, bende tabii ki takım için bunu kabul ederim"

Aslan Karadağ ·

Cevap
18
Okunma
283

Aslan Karadağ

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
20260226_023206.webp

Lang: "Zordu. Kendi performansım için de kazanması zordu benim adıma. Topla biraz panik olduğumuz düşünüyorum. Uzun ve yüksek topları çok fazla attık. Savunmada iyi olduğumu düşünüyorum. Hocam değiştirmek istedi, bende tabii ki takım için bunu kabul ederim."

Tottenham mı, Liverpool mu?

Lang: "İkisi de iyi takımlar. Liverpool dünya devi ama ikisi de zor. Liverpool'a karşı daha önce Galatasaray kazanmıştı ama ikisi de zor. Sonraki turda kim geleceğine bakacağız."

Ya maçın en kötü 2 isminden birisin ben olsam 20. Dk daha değiştirip daha da oynatmazdım seni de yerine giren Sane de senden beterdi.

Yunus ve Barış’a Allah zeval vermesin.

Valla malesef kardeş aradığımız adam sen değilmişsin. Şu açıklamada WTF dedirtti bana bu ne lan. Tabi ki kabul ederim ne demek jfjfjdkdk yok efendim ben çıkmıyorum banane banane mi diyecektin

Bu adama niye böyle aptalca bir soru soruldu, ronaldo mu çıkıyor oyundan? Lang oyundan çıkarılmayı dert edebilecek bir kredide oyuncu mu la havle ya

sane girip sağ tarafa hapsolacağına bu kalsa daha iyiydi. en azından topu biraz daha tutardık. lang çıktıktan sonra tamamen tek kaleye döndü oyun.

Fiziksel olarak ezildi özel program filan lazım diyeceğim de artık lige yeter herhalde şu hali bile. Avrupada çok da bir şey beklemiyorum. Sane toparlansa bari.