lanis Hagi, Fiorentina'da Mutsuz!

Sergen Zeren

Astrolog & Transfer Aşığı
Büyük Üstad
hagi.jpg

Galatasaray'ın ve Rumen futbolunun efsane ismi Gheorghe Hagi'nin oğlu, Fiorentina'da yeteri kadar süre alamadığı için mutsuz olduğunu söyledi.

Fiorentina
forması giyen Gheorghe Hagi'nin oğlu Ianis Hagi, Romanya Milli Takımı'nın kampında basın mensuplarına flaş açıklamalarda bulundu.

18 yaşındaki oyuncu İtalyan ekibinde yeteri kadar süre alamadığından yakınırken, "Hayâl kırıklığı yaşıyorum. Çok iyi çalıştım, gelişme kaydettim ve bundan herkes memnun oldu. Daha çok forma giymeyi bekliyordum ama hiçbir şey olmadı." dedi.

"Yaz döneminde beni kiralık olarak gönderebileceklerini söylemişlerdi ama kimse benimle gelip bunu konuşmadı." diyen Ianis Hagi, şöyle devam etti: "Bunun tam aksine, benden memnun olduklarını söylediler."

Ianis Hagi, Fiorentina'da mutsuz: "Hayal kırıklığı yaşıyorum..." | Goal.com

Babanı izle az.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

FM'DE 2 Seneliğine kiraladım yardırıyor , babasının oğlu.

Babası akıllı olsaydı seni buraya yönlendirseydi..

Sanmayın bu yarım akıllının kendi isteği ile fiorentinaya gittiğiniii..

Boş topçu değil de orta seviyeye yakın, babasının sağ ayağı kadar oynaması iyi olması için yeterliydi.

istanbul doğumlu. Türk statüsünde oynatalım.

Hagi'nin torununa bile yer var kulübümüzde, gelsin Belhanda'yı yedeklesin. O bırakınca yerine geçer. İkinci bir Hagi'ye asla hayır demem.

Hagi'nin degil oglu, romanya'da kici kicina degmis kim varsa basimizin ustunde yeri vardir

Geri
Üst Alt