# Lassana Diarra

Cevap: Lassana Diarra Transferi Gerçekleşebilir

Böyle bişi olsun. Aile de herkese forma alıcam. buradan söz veriyorum. Diarra - Muslera gelsin süper olur.

İmkansız :ays:

Evet cidden çok zor yaşı çok iyi adamın artı olarak Dünya nın ilk 5 e girecek önliberlarından biri Real Madrid değerini bilmiyr. Khedira'dan 1 gömlek iyi adam Mourinho ilginç hoca bazen.

Cambiasso 2-3 yıl oynar en fazla ama Lass'ı alırsak 7-8 yıl Önlibero da adama ihtiyaç kalmaz. GS Selçuk - Lass ile orta alanda her takımı ezer.

mourinho gibi bir hoca bu adamı bırakıyorsa bir bildiği vardır vardır ya o kadar iyi değil yada sorunlu biri.

mourinho gibi bir hoca bu adamı bırakıyorsa bir bildiği vardır vardır ya o kadar iyi değil yada sorunlu biri.

İlk11 oynayamıyor diye gitmek istiyor olamaz mı ? İlla teknik direktörün mü istememesi gerekiyor . Futbolcu derki " beni ilk 11'de düşünüyor musun? " olumsuz cevap alırsa kariyer planlamasına ona göre yapar.

Madrid'in harcadığı oyuncuları üst üste koysan dağ olur zaten.

Yalnız orta sahaya süper bi yıldız istiyor hoca bu da rahatlatıyor beni :) Selçuk-Cambi yada Selçuk-Lass süper olur

Lass ın gelmesini çok isterim. Melo'ya göre umarım Lass ilk plandadır.

Lass ile psg yakin temasta lass icin psg daha cazip bizden(para+ fransiz takimi oldugu icin) ama kendisi ingileterede oynamak istedigi icin Juventusun teklifini reddetmisti.fransiz basininda buyuk ihtimal Totthenam a gidecegi soyleniyor.

ben lass transferini zor hatta imkansiz goruyorum en az 4.5 milyon avro yillik maas ister ve 15 milyon avro bonservisi var.

Mourinho'nun istemedigi ve hemen satilmasi istedigi oyuncular bunlar :

Sergio Canales, Pedro Leon, Royston Drenthe et Fernando Gago

Kim gelirse gelsin bir süper yıldız gelecek Selçuk un yanına.

Ulan birsürü isim geçmeye başladı. Kallström, Cambiasso, Melo ve Lass. :o

öncelik cambiasso olmazsa lass plase melo kallströmü fatih hoca pek istemiyor sanki yoksa şimdiye çoktan almıştık.

Geri
Üst Alt