# Lassana Diarra

Cevap: Lassana Diarra Transferi Gerçekleşebilir

Okadar paramiz yok.

15 saat oldu tik yok :D

hayırlı olsun iyi oyuncu.

1985 doğumlu... 26 yaşında .... Son 10 senede en az 10 futbolcu alıp sattığımız mevkinin oyuncusu...... Oynadığı mevkide Dünyanın en iyi ilk 5 futbolcusundan biri..... alınırsa 6 sene yerine oyuncu almaya gerek yok..... Bonservisi yaklaşık 15,000,000 Euro ..... Oyuncunun yıllık yaklaşık maliyeti 4,000,000 Euro..... Alternatifine verilecek bonservis yaklaşık 7,000,000 Euro senelik maliyet 3,000,000 Euro .... Lassana ve alternatifi arasındaki fark Bonservis olarak 8,000,000 Euro senelik maliyet 1,000,000 Euro ( 5 senelik 5,000,000 EURO + 8,000,000 Euro , TOPLAM 13,000,000) (tabi alternatif oyuncunun en az 5 sene oynayacağını ve ikinci bir oyuncuya bonservis ödemeyeceğimizi kabul edersek yani en fazla 28 yaşında olamalıdır alternatif oyuncu ) .... sonuç büyük oynamak büyük kazanmak istiyorsak kesinlikle alınmalıdır

muslera...

juventusun forveti amouri

r. madridin sağı lassana diarra

interin orta sahası cambiasso

arda-selçuk-baros-elmander....BU TAKIM BARCELONAYA KAFA TUTAR.....UMARIM OLUR BU TRANSFERLER :)

Şikecilerde yıkımı ne drogba ne Forlan nede Cambiasso yapar..Bu adam gelirse yıkımın kralı olur beyler...

Ama tabiki zor..Ben ilk başlarda bu konuda Ünal Aysala çok güveniyordum..Bu tarz bir kaç adam alır diye düşünmüştüm,fakat benim gözümde şu an için çok büyük hayal kırıklılığı..

juventustaki Sissokoylada ilgileniyorlardır umarım..Sakatlığı falan kronik değise çok üst düzey oyuncudur.

diarra iyi oyuncu da bize gerekli mi emin değilim

lass diarra mükemmel olur

lass mı . lass gelirse seneye alacagın 2 - 3 yerli transferiyle çıldırırsın resmen . yabancı almana bile gerek . al dayı serdar taşçı yı , atilla turan'ı , tutturursan belki de yapıştırırsın bir ederson pjanic felan . bu mevkılere 5 sene adam alma taraftarın sesi çıkmaz , her sene gider 3 adet forma alır , 3 cocuk yapar 3 unude keser

Lassana'nın en begendigim özelligi, orta sahada dans eder gibi topa rahat yön vermesi. Appiah'ın sutları daha kötü olanı fakat cok daha iyi defans yapanı olarak tanımlanabilir.

Böyle bir adam, birde 26 yasındaysa 10-15 milyon Euroluk bir etiketi kaldırır.

Bu adami almak Esteban'i almaktan cok daha zor olmali; tamam Real'den gidici ama talibi olan takimlari elememiz zor olacaktir su anki durumumuzla.

Alin Cambi'yi, hatta eger olmama ihtimali varsa hic ugrasmayin alin Kim Kallstrom'u, enerjinizi ve paranin geri kalanini sol bek icin harcayin.

Bu adami almak Esteban'i almaktan cok daha zor olmali; tamam Real'den gidici ama talibi olan takimlari elememiz zor olacaktir su anki durumumuzla.

Alin Cambi'yi, hatta eger olmama ihtimali varsa hic ugrasmayin alin Kim Kallstrom'u, enerjinizi ve paranin geri kalanini sol bek icin harcayin.

Bence almayı çok isteyen büyük takımlar şimdiye çoktan alırlardı.Artık bizim ligimize doğru yönelebilir.Yönetim almayı çalışır mı bilmem çünkü en büyük sıkıntı bonservis konusunda.Yıllık para bir şekilde halledilir.Anca Muslera transferinde olduğu gibi vadeye bölerlerse alınabilir.

On libero olarak Cambiasso daha iyi degil mi zaten? Yas farki var tabi, ama ben Diarra'nin Makalele, Cambiasso tarzi cok etkileyici bir performansini gormedim izledigim maclarda.

Düşene bir tekmede biz vuralım bu adamı sırf F7 nin içine otursun diye almak var :)

Geri
Üst Alt