Onur Gürel
Aslan Üye
Cevap: # Lassana Diarra
Pedro Leon bu ligi kasıp kavurur.Bu konuda çok iddialıyım. Getafeye gideceğine bize gelsin.
Pedro Leon bu ligi kasıp kavurur.Bu konuda çok iddialıyım. Getafeye gideceğine bize gelsin.
muslera-eboue-ujfa-melo-lass-arshavin-forvet
7 oluyor işte
..................melo..................
....diarra.................selçuk.......
Değil Türkiye avrupa standartlarının bile çok çok üstünde kalitede olur...
Adam hazır boştayken işi bitirmeliyiz. Bir daha böyle fırsat elimize geçmez..
Resmen şans kapımıza dayandı... Şansımızı tepmeyelim..
Bu ülkede mehmet topuza 9 tabataya 8, emenikeye 9 milyon euro verildi..
Futbolcunun menajeri Bayram Tutumlu, Lass transferini 7-8 milyon euroya bağlarız demiş..Kendisi de yıllık 3,5-4 milyon euro istiyor.. Çok büyük bir para değil..
Rijkaard bu kadroyu gorse ne yapar bilmiyorum![]()
De ki bonservisi 13 olsun yine uygun.Yine çok büyük fırsat.Vallahi çok yazık ederiz kaçırırsak.Adam top-class oyuncu.Bu ülkeye 30'undan önce bu ayarda bir adam ya 1 ya 2 kere gelmiştir.
Rijkaard bu kadroyu gorse ne yapar bilmiyorum![]()
a) Ötenazi hakkını kullanır
b) " Gara bahtım kör talihim" türküsünü çığırır,
c) Hepsi
d) Hiçbirisi
e) Hangisi
1-2 hafta sonra başarısız olunca bu oyuncalara da çamur atmaya başlarRijkaard bu kadroyu gorse ne yapar bilmiyorum![]()
1-2 hafta sonra başarısız olunca bu oyuncalara da çamur atmaya başlar
Fenerbahce'nin Anelka transferini hatırlayın. Ki o Anelka Türkiye'ye geldiginde dibe vurmustu neredeyse. Lass dibe vurmus bir oyuncu degil. Anelka'dan daha özel(yada gerekli) bir mevkinin oyuncusu. Herseyden evvelide Anelka'dan daha fazla piyasa sahibi olan bir oyuncu. Lass transferinden gerek maddi gerek manevi olarak herhangi bir kayıba ugrama ihtimali %0.0000000001 gibi birsey.
Rijkaad bunu görse asıl insan içine çıkıcak hali kalmaz.Rijkaard mısın ki eleştiriyi bu kadar sindiremedin? Suudi Arabistan maçlarını izlerken soda iyi gider. Benden tavsiye
4-2-3-1 oynayacaksak buyursun gelsin ama 4-4-2 için biraz lüks olur.Ancak şu olabilir Diarra gelirse Eboue'yi almamıza gerek yok.Diarra iyide bir sağ bek oyuncusudur.