# Lauro Júnior Batista da Cruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Lauro Júnior Batista da Cruz

bütün hevesim gitti.bu ne ya.ünal aysal bu adamı getirirse adnan polattan ne farkı kalır ki.zapata 2 olur.

Belki iyi kalecidir ama bu kumar herkesi bitirir.Bence Terim bu kaleciyi almaz.

Lauro GS hayirli olsun!

nedeyeyim baska :42::42:

Al Sinan Bolat'ı la hakkaten.En fazla 4 milyon euro maliyet.Alın, bir kere yetenekli Türk kalecimiz olsun.

Aga Sinan Bolat çok pahalı(!)bize beleş adamlar lazım.Şaka maka bari Serdar Kulbilgeyi alsaydık,hiç yoktan iyidir,hem de Türk.

de sanctis > leo franco > zapata > lauro.

Dünyaca Ünlü Kaleci gelicek dendi . Bu mu cikdi ?

EN iyi 5 forvetlerden birisini alicagis dendi acaba birde ordan böyle adam cikarsa hic sasmam artik.

Cok COk buyük konusup havaya soktu bizi Baskan ve cidden bu gelirse yani tam Fiyasko olur.

Baba sen kimsin ya? Nerden çıktın Allah aşkına :Z3:

Kusura bakmayın bizim kale için kumar oynama şansımız yok. Kalmadı artık. Kaç senedir kumar oynaya oynaya bu hallere geldik. :mad:

Cok para istiyorlar, Taffarel hangi kaleciyi uygun gorurse onunla anlassinlar.. Taraftar Taffarele guvenmeli..

takımında 2.kaleci olduğu doğru mu?

Cok para istiyorlar, Taffarel hangi kaleciyi uygun gorurse onunla anlassinlar.. Taraftar Taffarele guvenmeli..

Hagiye güvendik oda Zapatayı stancuyu getirdi. Bu iş bir kişiye güvenmekle olmaz. En ufak hatasında basının gazıyla taraftar yuhlamaya başlayacak. Şimdiden hayal edebiliyorum. Kimsenin sesini çıkaramayacağı birni almak zorundayız.

Hagiye güvendik oda Zapatayı stancuyu getirdi. Bu iş bir kişiye güvenmekle olmaz. En ufak hatasında basının gazıyla taraftar yuhlamaya başlayacak. Şimdiden hayal edebiliyorum. Kimsenin sesini çıkaramayacağı birni almak zorundayız.

Aynen.. Sımdı ne kadar desteklememiz lazım moduna girersek girelim, adam ılk hatayı yaptıgında ne kadar ınsani bir hata olursa olsun cok buyuk tepkı cekecek. Kesinlikle orta sahadan gol yese dahi taraftarın sesini cıkaramayacagı bir kaleci almak lazım...

Kusmak istiyorum :D :D hahaha ha şoktayım yaa inanamıyorum! biri beni cimdiklesin bu adam Zapatanın bir alt sınıfı yahu :D Zapaya 4 .sınıf kaleci bu adam 5.sınıf!!! bugün 1 nisan filan da değil ama... Heralde birileri bize şaka yapıyor.Ulan madem bunu alacaksın Zapatayı niye gönderdin? :mad:

alperocal Alper Öcal

Lauro bir kere yedek kalecisi değil Internacional'in, 2008'den bu yana 100'den fazla maç oynadı.

Lauro Inter'e ilk geldiği 2008 ve 2009 sezonunda eyalet ve Sudamericana şampiyonluklarında çok iyiydi. Kariyeri geç parlayanlardan

Lauro bu 2 senelik performansın ardından Abbondanzieri transferi ve Renan'ın dönüşüyle dakikalarını paylaşmaya başladı.

Lauro o rekabette de fena iş çıkarmadı, 2010'da Copa Libertadores'i kazanırken grup sonrası ilk tur ve çeyrek finalde formayı geri aldı

2011 Libertadores'te de ilk tercihti, Mayıs ayında başlayan ulusal ligde de ilk tercihti. 2. haftada sakatlandı.

Lauro kaleyi dolduran ama çevik, Volkan tipinde kaleci, istikrarlı oynatılırsa GS'nin elindekilerin hepsinden iyi kaleci.

Lauro hakkında kısa kısa. Inter tarihinde Ranan(795), Taffarel(701) sonra 639 dakikayla en uzun süre gol yemeyen kaleci.

Tabi dunyaca unlu deyil, orada hakli olabilirsiniz.. :) Beklentileri karsilarmi onuda bilemem..

ya bu insanlar takımın geçen senelerde ne durumlara düştüğünü bilmiyorlarmı?

Şimdi veririsiniz paraları drogbalara,forlanlara iyi iş yaptığınızı zannedersiniz..Ulan bonserrvisi yüksek çok kaliteli adam alsanız tamam diyecem.Gideceksiniz bu adamlara vereceksiniz yıllık olarak 6 milyonları,7 milyonları ondan sonra iyi bir bk yaptığınızı sanacaksınız..

Rezalet bir transfer!

Buffon>Ruffier>Muslera>Doni>Viktor>S.Bolat>Lauro:S:S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt