# Lauro Júnior Batista da Cruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Lauro Júnior Batista da Cruz

İstatistiklerine baktım;

en son 28 mayıs'ta oynamış maçta.

Libertadores kupasında da oynamış.

30 yaşında bir arkadaş.

2010 yılında 9 maçta oynamış.

Fazla yok görelim aman daha adamı görmedik demeye gerek yok.

Brezilya liginde bile oynatılmayan bir kaleci aldık, OTUZ yaşında OTUZ.

Yuh!

Sevinelim mi ? Adamın ne olduğu ortada?

Yahu arkadaş sizde polyannacılık oynamaya bayılıyorsunuz , adam ne ki biz bekleyelim? medyanın gazına gelelim.

Ne medyası ya, aç araştırın adam geçen sene 9 maçta oynamış toplam bu sene keza en son maçını 28 mayısta yapmış.

Neyine gaza geliyim?

Sevineyim mi ben bu kaleciye?

Aslantepede bunu mu izleyeyim?

Lauro'nun İstatistikleri

Kim nereden attı son 2 sezonda 7 maça çıkmış bu adam diye bilmiyorum.Ama düpedüz yalan bu.Lauro'nun istatistikleri aşağıdaki gibidir arkadaşlar.

2001-2005 Ponte Preta 150 maç

2006-2007 Cruziero 10 maç

2007-2008 Sertaozinho 17 maç

2008- Internacional 113 maç

Başarıları

2006 Lig kupası

2008 Copa Sudamericana(Güney Amerika'nın 2.büyük organizasyonu,Avrupa Ligi misali)

2010 Copa Libertadores (Güney Amerika'nın en büyük organizasyonu,Şampiyonlar Ligi misali)

Yönetimden bu konuyu sabitlemesini rica ediyorum.Çünkü çok yalan,yanlış bilgiler dolaşıyo hem internette hem de forumda.

Yönetim ile ilgili olarak bir çok şeyi sorguladığım andır şu an. Resmen güvendiğim dağlara kar yağdı. Özhan Canaydın da böyle yıldız edebiyatı yapıp abdullah, H.Şükür ve Flavio C. getirip yıldızları aldık demişti. Umarım Çok kaliteli yıldızlar diye forvete necati orta sahaya da Aurelio transferi falan almayız. :(

Cevap: Lauro'nun İstatistikleri

Kim nereden attı son 2 sezonda 7 maça çıkmış bu adam diye bilmiyorum.Ama düpedüz yalan bu.Lauro'nun istatistikleri aşağıdaki gibidir arkadaşlar.

2001-2005 Ponte Preta 150 maç

2006-2007 Cruziero 10 maç

2007-2008 Sertaozinho 17 maç

2008- Internacional 113 maç

Başarıları

2006 Lig kupası

2008 Copa Sudamericana(Güney Amerika'nın 2.büyük organizasyonu,Avrupa Ligi misali)

2010 Copa Libertadores (Güney Amerika'nın en büyük organizasyonu,Şampiyonlar Ligi misali)

Yönetimden bu konuyu sabitlemesini rica ediyorum.Çünkü çok yalan,yanlış bilgiler dolaşıyo hem internette hem de forumda.

2009-2010,2011 istastikleri nerde?

cananın üstüne 2milyon verecektin en az 10 sene kafan rahat olacaktı.

Yalannn yalannnnnn söylüyorsun.

Lauro Kimdir? bölümüne bilgi bulmaya çalışıyorlardır(çok fazla bi bilgi yok adam hakkında) o yüzden sitede yayınlamadılar heralde:D

2008'den beri İnternacional'de aga'da ondan

Buffon ve Muslera'dan sonra bu adam soyle bir etki yaratti

KEMAL1.gif

ne zaman biz düzgün kaleci alcaz merak ediyorum. bizim takımda herhalde kaleciyi fasulyeden sayan bi zihniyet var

Çok kaliteli takımlarda oynamış 31 yaşındaki tecrübeli bir kaleci aldık hayırlı olsun.

Erkenden sallamak istemiyorum ama Kenan doğulunun bir şarkısı eşlik ediyor şu an bana."umduğum dağlara karlar mı yağdı"

Abdurrahim albayrak fb maçından sonraki isyanı ve daha sonrasında ünal aysalın "Galatasarayda yıldızlar elbette olacak" açıklamasının ardından çok ümitlenmiştim.

taa ki bülen tulun denen (adnan sezgin v2.0) haziranın 15inde.daha sonra ujfalsi transfernden sonra kampa kadar transferin çok büyük bölümünü bitirerek gireceğiz demesi ve en son ali dürüstün transferde telaşa gerek yok eylüle kadar vaktimiz var demesiyle birlikte resmen yıkıldım.

ve işin en kötü tarafı ise m.sarp,ayhan,hakan balta,aykut,serkan kurtuluş,stancu floryada idmanda...

tek kelimeyle Lanet olsun diyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt