# Lauro Júnior Batista da Cruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Lauro'nun İstatistikleri

Bir sonraki seçimde aday olacağım ben başkan olacağım başka yolu yok. 2 milyar dolarım var hesini kulübe vereceğim lig bittiğinin ertesi günüde bütün transferi bitireceğim.

Beyler Buffon gelmezdi zaten.Bu adamı tanımıyorum.Ne oyuncular geldi Türkiyeye oynamadı.Dışarda kral oldu.Örnek G.Dos Santos

Ne oyuncular geldi Türkiyede kral oldu.Örnek Emenike,Yattara,Keita

İyi gibi duruyor videoda

[video=youtube;-KaOBhW9ONY]https://www.youtube.com/watch?v=-KaOBhW9ONY[/video]

İzleyn videoyu

Beyler Buffon gelmezdi zaten.Bu adamı tanımıyorum.Ne oyuncular geldi Türkiyeye oynamadı.Dışarda kral oldu.Örnek G.Dos Santos

İyi gibi duruyor videoda

İzleyn videoyu

süper bir kaleciye benziyor, kim bu eleman

[video=youtube;NJHlnAtJoRA]https://www.youtube.com/watch?v=NJHlnAtJoRA&feature=related[/video]

:sad007:

İyi gibi duruyor videoda

İzleyn videoyu

Üff tam bir wonderkid.Gelsin bize kendi yıldızımızı yaratırız.

Cevap: # Lauro Júnior Batista da Cruz

Bu videoda daha iyi :)

Kesin almis miyiz bu kaleciyi?

Abdürrahim Albayrak'a göre aldık. Taffarel ve bu kalecinin menajerinin açıklamaları var. Kalecinin bizimle anlaştığını ve kulüpler arasında ufak pürüzler kaldığını söylemişler..

Yaw inanamıyorum ben, bundan sonra birde gidip papua yeni ginespor'un 100 maçta 2milyon gol atmış süper star'ı 14 yaşındaki ajdarovic papağanogli'ni almasınlar. hani yeni yetenektir, keşfe ihtiyac vardir tamadir haklisindir ama biyere kadar abi ya. limparatore'nin dediği üzre biraz experienced ve PAHALI adamlar almak lazim bu sezona. etmeying eylemeying. kaleciden -1 point verdim su an yonetime. bakalim neler olacak.

Abdürrahim Albayrak'a göre aldık. Taffarel ve bu kalecinin menajerinin açıklamaları var. Kalecinin bizimle anlaştığını ve kulüpler arasında ufak pürüzler kaldığını söylemişler..

Umarım o ufak pürüzler isilik kadarken, büyük bir et ben'ine dönüşür...Et ben'ini yok edelim derken kanserojen boyutuna gelip görüşmeler son bulur...

Yeni yonetim = fiyasko. Baskan demekki supriz diye bunu diyordu, resmen ayakta uyutulduk.

Kırkına merdiven dayamış adam, yildiz yaratacakmisiz. Bari 20 yasinda tecrubesiz birini alsaydiniz.

Bu kaleciyle anlaşamazlarsa, gidip daha da kötüsünü bulmayı başaracaklarına adım gibi eminim.

"Dünyaca ünlü sürpriz kaleci" tanımına çok uydu bu transfer. Sürprizliği bir söz verilip, gidip bu adamın getirilmesinde. E Galatasaray taraftarı sayesinde bugün Dünyaca ünlü hale geldi zaten.

Rezillik. Baştan sona rezillik.

kimse de demiyor ki aga bu nedir...

Türkiye'de futboldan anlayıp kulüp başkanlığına soyunan bir kişi yok. : ) Kulüp başkanı olanlarda normal iş adamı, statü edinme peşinde okadar. Okadar kolayki birşeyleri düzeltmek, anlamadıkları için yapamıyorlar. Evet Abramoviç'te iş adamı, fakat herifin Chelsea'yi emanet ettiği profesyonel ekibi var bilmemnesi var. Bizde acaip acaip işler dönüyor yahu anlamak mümkün değil. Bunlarda Polat yönetiminin bir versiyonu gibi gelmekte şu an. He tabi yarın Ronaldo'yu alırlarsa fikrimi değiştiririm o ayri.

Şöyle bir durum da çıktı ortaya; Ünal başkan "Ben futboldan anlamam" derken bizler tevazuya vurmuştuk. Gerçekten haklıymış. Tutup getirdikleri kaleci buysa, yıldız transferlerini de açıkçası merakla beklemekteyim.

Onumuzdeki secimlere bakacagiz artik. Kinder supriz yumurtadan Lauro Junior Batista da Cruz cikti. Basimiza tas yagacak.

bu adam geleceğine emirhan oynasın daha iyi. hem yerli hemde genç oyuncu.

herkez yönetimden yana dertlenmeye başladıysa adan polatın dedikleride çıkacak sanırım,kongre erken bir tarihde olabilir demişdi.

aysal yönetimi belki terim ile taraftarının gönlünü bir nebze aldı ama yeni alınan oyuncular fiyasko tarzında olursa arenada dolmaz.

en çok üzeleceğim olay terim gene yanlız kalacak,istediği adamlar alınamayacak ve kötü sonuçlarda gene terim suçlanacak.

fatih terimin üzerine çok büyük yük bindi hadi hayırlısı.

ayrıca altyapıda a2 oyuncuların as takıma alınıp denenmeden satılmasınıda ayrıca yadırgıyorum,bu çocuklar şampiyon oldular ve denenmeden satılıyorlar.böyle devam ederlersede işimiz iş valla,bu taraftar çok kafa yer daha..

ufuk aykut gecsin kaleye en azindan yabanci kontenjani kullanilmamis olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt