# Lauro Júnior Batista da Cruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Lauro'nun İstatistikleri

Son 2 senedeki lig maçlarında Lauro neredeyse yok, ben bunu bilir bunu söylerim. Kupa maçlarında cart curt oynayarak 113 maça ulaşmıştır, olabilir. Takımın 1. kalecisi olduğunu kimse iddaa edemez.

Ayrıca Taffarel'in "Muriel'i istedik vermediler (Aynı takımın kalecisi), Victor pahalı geldi, bizde Lauro'yu istedik." cümlesi vizyonumuzu ortaya koyuyor. Fazla söze gerek yok.

Kimse "Gs taraftarı Lauro'ya niye tepkili,adam bi oynasın görelim " demesin.Dünyaca ünlü isim diyip Lauro'yu getirirsen tepki alman normal

Cevap: # Lauro Júnior Batista da Cruz

Lauro Internacionalin Libertadores Kupasini kazandigi yil 2. kaleciymis. Internacional'de 2009 yili haric. Hep 2. 3. kaleci olarak oynamistir. Gecen sezon Renan'in arkasinda ondan onceki sezon Abbondanzieri'nin arkasinda 2. kaleci olarak gorev almis. Zaman zaman ilk 11'de maclarda oynamistir ama gecen sezon ve bu sezon cogunlukla yedek beklemis.

Super transfer,muthis kaleci,yok boyle bir kaleci;artik kale emin ellerde...

Bundan sonra mesajlarim boyle...

Olumsuz yazinca bos yere ceza aliyorum...

Super,super,superrr

bu sene arkadas 1i lig maci olmak üzere toplam 6 mac oynamis.

Tahriklere kapılmayın, raporlayın mesajları yeter.

Lauro Internacionalin Libertadores Kupasini kazandigi yil 2. kaleciymis. Internacional'de 2009 yili haric. Hep 2. 3. kaleci olarak oynamistir. Gecen sezon Renan'in arkasinda ondan onceki sezon Abbondanzieri'nin arkasinda 2. kaleci olarak gorev almis. Zaman zaman ilk 11'de maclarda oynamistir ama gecen sezon ve bu sezon cogunlukla yedek beklemis.

Süpermiş tam bizlik ... Tam bir dünya devi izlenimi verdi bana nedense ....

alperocal Alper Öcal

EmreUtkucan tarafından

Lauro birebirde,uzaktan,penaltılarda ve refleksleri iyi. Yan topları, ayak tekniği vasat, saha içi iletişimi kötü. Notunu siz verin.

3 saat önce Favorilere ekle Retweetle Yanıtla

alperocal Alper Öcal

EmreUtkucan tarafından

Lauro o rekabette de fena iş çıkarmadı, 2010'da Copa Libertadores'i kazanırken grup sonrası ilk tur ve çeyrek finalde formayı geri aldı

4 saat önce

alperocal Alper Öcal

EmreUtkucan tarafından

Lauro bu 2 senelik performansın ardından Abbondanzieri transferi ve Renan'ın dönüşüyle dakikalarını paylaşmaya başladı.

4 saat önce

alperocal Alper Öcal

EmreUtkucan tarafından

Lauro Inter'e ilk geldiği 2008 ve 2009 sezonunda eyalet ve Sudamericana şampiyonluklarında çok iyiydi. Kariyeri geç parlayanlardan

4 saat önce

alperocal Alper Öcal

EmreUtkucan tarafından

2011 Libertadores'te de ilk tercihti, Mayıs ayında başlayan ulusal ligde de ilk tercihti. 2. haftada sakatlandı.

4 saat önce

alperocal Alper Öcal

EmreUtkucan tarafından

Lauro kaleyi dolduran ama çevik, Volkan tipinde kaleci, istikrarlı oynatılırsa GS'nin elindekilerin hepsinden iyi kaleci.

4 saat önce

alperocal Alper Öcal

EmreUtkucan tarafından

Lauro hakkında kısa kısa. Inter tarihinde Ranan(795), Taffarel(701) sonra 639 dakikayla en uzun süre gol yemeyen kaleci.

4 saat önce

alperocal Alper Öcal

EmreUtkucan tarafından

Lauro hiç Brezilya'nın en iyi kalecisi olmadı ama genel performansı o ünvanı alanların çoğundan istikrarlı. Ceni, Marcos, Victor sonrası 4.

4 saat önce

alperocal Alper Öcal

EmreUtkucan tarafından

Lauro nasıl kaleci ? Volkan Demirel tipinde kaleci, bence 1 tık altı. O da Volkan'ın geçen seneki performansından yoksa yakınlar

3 saat önce

alperocal Alper Öcal

EmreUtkucan tarafından

Lauro birebirde, uzaktan şutlarda ve penaltılarda çok iyidir. Rogerio Ceni'nin penaltısını kurtarmışlığı var, refleksleri çok iyidir

Baslatmasin simdi Volkan in bir tik altiymis da suymus da buymus da. Zeka unsurunu bi kenara birakirsak Volkan su anda dunyanin en iyi 20 kalecisinden biri egrisi ile dogrusu ile. ayni degerde olan bir adam daha hala nasil 11 sorunlari cekiyor hem de Brezilyada?

Valdes in ucte biri zekasi olsun Volkan in Barcelona nin kalecisiydi simdi..

alperocal Alper Öcal

EmreUtkucan tarafından

Lauro o rekabette de fena iş çıkarmadı, 2010'da Copa Libertadores'i kazanırken grup sonrası ilk tur ve çeyrek finalde formayı geri aldı

4 saat önce

Bu bilgi yanlis. Copa Libertadores'i kazandiklari yil yani gecen sene hic bir Copa Libertadores macinda oynamadi. Bu maclarin 10 tanesinde Abbondanzieri kalecilik yapti. Son 4 macta yani yari final ve final maclarinda Renan kaleye gecti.

Transfermarkt'daki verilerin hepsi dogru.

yok ya o lafları edip sonra dönmek varmı? nasıl bir sinir ki tuttuğu takımdan vazgeçiriyor hakaretler ettiriyor. modoretorler nerde?

Okey tamam o zaman moderatörler gerekeni yapsın sorun değil. Ben sadece söylediğim sözlerde ileri gittiğimi anladım ve özür diledim bunu da ceza almamak yada birilerinden aferim toplamak için yapmadım. Sadece her aklı başında insan gibi hatamı anladım buda bir erdemdir.

Hepimiz sinirliyiz de sen çok ileri gittin.

Çokta küfür yedin onlar geri alınmaz :o

Kötü söz sahibinindir demiş atalarımız. Hem cesareti olan yüzümüze söver arkamızdan yada içinden değil. :)

Düşüşe geçtiği ortada ama Taffiyede azıcık güvenmek lazım mondide bize gelmeden ahım şahım birşey değildi

Okey tamam o zaman moderatörler gerekeni yapsın sorun değil. Ben sadece söylediğim sözlerde ileri gittiğimi anladım ve özür diledim bunu da ceza almamak yada birilerinden aferim toplamak için yapmadım. Sadece her aklı başında insan gibi hatamı anladım buda bir erdemdir.

Kötü söz sahibinindir demiş atalarımız. Hem cesareti olan yüzümüze söver arkamızdan yada içinden değil. :)

Vay zekiye bak.Küfürmü ettircen bana.

Okuduğun belada sana dönmüş belli.

Kim nereden attı son 2 sezonda 7 maça çıkmış bu adam diye bilmiyorum.Ama düpedüz yalan bu.Lauro'nun istatistikleri aşağıdaki gibidir arkadaşlar.

2001-2005 Ponte Preta 150 maç

2006-2007 Cruziero 10 maç

2007-2008 Sertaozinho 17 maç

2008- Internacional 113 maç

Başarıları

2006 Lig kupası

2008 Copa Sudamericana(Güney Amerika'nın 2.büyük organizasyonu,Avrupa Ligi misali)

2010 Copa Libertadores (Güney Amerika'nın en büyük organizasyonu,Şampiyonlar Ligi misali)

Yönetimden bu konuyu sabitlemesini rica ediyorum.Çünkü çok yalan,yanlış bilgiler dolaşıyo hem internette hem de forumda.

Bu kupayi kazanmalarinda sadece ondan onceki sene ligi 2. bitirmelerinde katkisi olmustur. Copa Libertadores 2010'da hic bir macta forma giymemistir. 14 macin 10 tanesinde Abbondanzieri. Son kalan 4 macta da Renan oynamistir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt