# Lauro Júnior Batista da Cruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Lauro Júnior Batista da Cruz

30 yaşında,kariyerinde hiçbir atlama yapamamış,Avrupa kariyeri yok,takımının 2. kalecisi durumunda,piyasası yok,Genç Milli Takımı'nda bile oynamışlığı yok.Yok oğlu yok!Hiçbir b.k yok yani tercih etmemizi gerektirecek!

Buffon'a teklif yapıp talip olan bir yönetim nasıl olur da böyle bir kaleciyi alabilir?Nasıl böyle bir hataya düşebilir inanamıyorum vallahi billahi inanamıyorum bu nasıl bir saçmalıktır Allah'ım!Dün ismini duyunca hadi canım sen de dedim inanmadım.Bir sürü dalga geçtim şakaya vurdum.Şu anda ciddi ciddi kafayı yemek üzereyim.Ulan bu yönetimdekiler manyak mı?Şu adamı alacağına neden Ufuk'u oynatmıyorsun kalede?En azından kontenjanı gider stopere harcarsın sol beke harcarsın gol problemini kökten çözersin.Nasıl bir mantıksızlıktır nasıl bir transfer hamlesidir bu inanılmaz.O kadar sabırlı davrandım,Bülent Tulun'un tavırlarından şüphe etmek dışında yönetime en ufak bir laf etmedim.Ama bu gerçekten intihar etmek demektir.Başka bir açıklaması olamaz.

Okey tamam o zaman moderatörler gerekeni yapsın sorun değil. Ben sadece söylediğim sözlerde ileri gittiğimi anladım ve özür diledim bunu da ceza almamak yada birilerinden aferim toplamak için yapmadım. Sadece her aklı başında insan gibi hatamı anladım buda bir erdemdir.

Kötü söz sahibinindir demiş atalarımız. Hem cesareti olan yüzümüze söver arkamızdan yada içinden değil. :)

Hocam hic kasma;seni birazdan sutlarlar.

Hos ben de mesajini begenmedim ama fikrine saygi duyuyorum.

Bir canli turu bana kus dedi,ben de ona kufretmemek icin ordek dedim,hala cezaliyim,transfer nobetine giremiyorum.

Yani senin isin bitik...

Okey tamam o zaman moderatörler gerekeni yapsın sorun değil. Ben sadece söylediğim sözlerde ileri gittiğimi anladım ve özür diledim bunu da ceza almamak yada birilerinden aferim toplamak için yapmadım. Sadece her aklı başında insan gibi hatamı anladım buda bir erdemdir.

Kötü söz sahibinindir demiş atalarımız. Hem cesareti olan yüzümüze söver arkamızdan yada içinden değil. :)

Aynen öyle yüzüne söylüyorum zaten söylediğin o laflar forumda bulunmama sebebindir bana göre eğer ceza almıyosan yönetimin anlaşını takdir ederim vallahi bravo. Adam takıma alınan bi kalecinin siniriyle fb ve bjk yı tutuyo ve herkese hakaret ediyo falan güzelmiş.

Benim için isim misim önemli değil.Tafi'ye de güveniyorum.İzleyip,güvenmiştir Lauro'ya.Tamam ama mesela ben artık maç izlerken arkama yaslanıp rahat bir maç izlemek istiyorum .Acaba hatalı gol yiyecekmiyiz kaygısıyla maç izlemek istemiyorum .Lauro'yu da izlemedim.Olumsuz bakmayayım diyorum.Ama uzun yıllardır kaleci sorunu yaşıyoruz, bizlerin şu an şüpheyle yaklaşması normal. Birazda beklenti içindeydik başkanın açıklamalarından sonra 'dünyaca ünlü kaleci' denildi çünkü. Ben derim ki forlanlara o kadar bütçe ayıracağımıza, bizim için artık yara haline gelen kaleci için büyük bir bütçe ayırılsa. :/

Neyse dediğim gibi tafi'ye güveniyorum .İnşallah hayırlısı olur Galatasaray'ımız için.

Aynen öyle yüzüne söylüyorum zaten söylediğin o laflar forumda bulunmama sebebindir bana göre eğer ceza almıyosan yönetimin anlaşını takdir ederim vallahi bravo. Adam takıma alınan bi kalecinin siniriyle fb ve bjk yı tutuyo ve herkese hakaret ediyo falan güzelmiş.

Herkes sinirli sabahtan beri kimsede böyle saçma sapan konuşmuo.

Mod da gelo 'tahrik olmayın.'

Vay canına raporladık nolcak şimdi ?

Tamam bende bundan böyle forumda bulunmam öyleyse... Bizi burda zorla, parayla, silahla, kafamıza vura vura tutan yok tamamen Galatasaray sevgisi için kendi isteğimiz, irademizle buradayız ve istenmiyorsak da gideriz bu kadar basit. Şunu bilin beni buradan uzaklaştırabilirsiniz ama düşüncelerimi, görüşlerimi değiştiremezsiniz. Ben zaten istenmediğim yerde zaten durmam.

Futbolu daha yeni birakan Abbondanzieriden bile formayi kapamamis 2010 senesinde. Daha sonrasi Renan geldi.

Formanın arkasına isim olarak ne yazdıracağı konusunda anlaşmaya varılamaz da yatar inşallah transfer lan.

Tamam bende bundan böyle forumda bulunmam öyleyse... Bizi burda zorla, parayla, silahla, kafamıza vura vura tutan yok tamamen Galatasaray sevgisi için kendi isteğimiz, irademizle buradayız ve istenmiyorsak da gideriz bu kadar basit.

:o

vay canına.

Dünyanın en iyi 10 kalecisinden birini alcaktık tabi yersen. Şimdi de Drogbayı beklerken Djehoua falan gelir herhalde

Ben anlamıyorum abi Lauro gibi bir adamı transfer eden, Albayrak Tulun gibi futboldan bi bok çakmayan adamları futbol komitesnin başına koyan zihniyete ben de küfür ederim arkadaş kimse niye küfür ediyosun demesin. Yahu Bülent Tulun Abdulrahim Albayrak kim yahu kim? Bu adamların dünta futbolundan ne kdar haberi var, futbolcu potansiyelinden anlarlar mı kim ulan bunlar? Bu takımın profesyonellerle çalışmadıkça işi yaş, kusura bakmayın ama ezeli rakip dediğimiz Fenerbahçe ile ara gittikçe açılıyor. Onlar Boca biz River olma yolundayız.

lauro falan nedir ya? bari genç bir kaleci önerseydi Taffarel!

Şimdiden bütçeye sene sonunda hatta devre arasında laurenin fesih bedelinide eklesinler. Bakalım maliyeti o zaman kaç oluyor

Ben anlamıyorum abi Lauro gibi bir adamı transfer eden, Albayrak Tulun gibi futboldan bi bok çakmayan adamları futbol komitesnin başına koyan zihniyete ben de küfür ederim arkadaş kimse niye küfür ediyosun demesin. Yahu Bülent Tulun Abdulrahim Albayrak kim yahu kim? Bu adamların dünta futbolundan ne kdar haberi var, futbolcu potansiyelinden anlarlar mı kim ulan bunlar? Bu takımın profesyonellerle çalışmadıkça işi yaş, kusura bakmayın ama ezeli rakip dediğimiz Fenerbahçe ile ara gittikçe açılıyor. Onlar Boca biz River olma yolundayız.

düsünüyorum da, harbiden, bizim futbol takimimiz albayrak, tulun, ali dürüstün elinde, bunlar kim, bunlar büyük liglerin büyük takimlarin futbolcularini bile tanimiyordur

Koscielny, Obertani sorsan, tanimiyordur Tulun, idda ediyorum.

Şimdi hatırlıyorumda Reina'ya bile burun kıvıran olmuştu.:o Şimdi anlıyorum ki bazılarımız fena gaza gelmişti ozamanlar -doğal olarak :/-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt