GSC Scout #Lazar Tufegdzic

Sırbistan B Milli Takımı'nda da oynayan 23 yaşındaki Lazar Tufegdzic, Galatasaray'ın Belhanda yerine düşündüğü isimlerden biri. Genç futbolcu bu sezon Subotica formasıyla ligde 21 maçta 10 gol atıp 8 asist yaptı. (Aspor)

1616101325474.webp

yerimizi alalım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bizim ligte buna şut bile cektirmezler,celimsiz bi sey.Youtube daki performansında oynadiğı sahalar, lig kalitesi sanki San Marino 3.ligi.

A2 takimimiz icin fena olmaz gibi

Sirbistan b takiminda oynamasi birseyleri gosteriyor

hayırlı olsunda hangi yönetim istedi hangi td istedi
Aslinda transfer isleri yönetim bazlı değil de sportif ekip tarafından yapılması gerektiğinin bir kanıtı bu son donem yasadiklarimiz.
Yillardir söylediğim gibi futbol yönetimi kendi başında bağımsız bir birim haline getirilmelidir, başkan ve yönetim kurulu sadece ödeme kısmına karışmalı. Bulunduğumuz mevcut garabet yönetim sistemini terketmek lazim. Bahsettiğim şeyin avantajları ne olur kimse sen sunu getirdin diye itirazda bulunamaz, dursun kardeşini sportif direktör atayamaz, albayrak transferden sorumlu birinci kişi olamaz vs, camia içindeki vasıflı, galatasaraya hizmet etmek isteyen ama bir yönetime bağlı olmak istemeyenlerden de yararlanma imkânımız olur.

Galatasaray futbol biriminin her üç senede değişecek bir düzine adamın yönetmesi yerine direkt genel kurula bağlanmasi gerekir. Bizde başkanlık =futbol takimi yöneticiliği kafası var ve cok zararli bir yapi.

Bu nereden çıktı bugün 4-5 kere okudum ismini

Instagramdan Galatasaray ve Fatih Terim'i takibe almış. Hayırlı olsun, nasıl bir oyuncu bilen varmı?

Son düzenleme:
23 yaşına gelmiş genç değilki bu adam şu ana kadar bi çıtayı atlamış olması lazım.
dikkatli incelemek lazım maliyeti çok düşükse alınabilir

Geri
Üst Alt