Lazio Teknik Direktörü Pioli: ''Burak Yılmaz gitti ama, Umut'u gözardı edemeyiz''

Ümit Çatar

Cezalı
lazio_teknik_direktorunden_umut_bulut_yorumuuk.jpg

Lazio teknik direktöründen Umut Bulut yorumu

UEFA Avrupa Ligi 2. Tur ilk maçında TT Arena'da Galatasaray'ın konuğu olacak olan Lazio'da teknik direktör Stefano Pioli oldukça iddialı.

Stefano Pioli'nin açıklamaları

"Galatasaray'a karşı en iyi oyuncularımı oynatacağım" diyen Pioli kalede Machetti'ye görev vereceği açıkladı. Pioli Burak Yılmaz'ın ayrılmasıyla ilgili olarak ise "Burak Yılmaz'ın gitmiş olması avantaj olarak gözükebilir ama aynı özelliklere sahip olan Umut Bulut'u da gözardı edemeyiz." dedi.

"Hücum oyuncularımın yetersiz olduğunu düşünmüyorum. Elimdeki oyunculardan maksimum düzeyde faydalanacağım." diyen Pioli, "Birçok taraftarımız İstanbul'a geliyor. Yarın Galatasaray maçında tribünleri hınca hınç dolu bir stadyum bekliyorum." şeklinde konuştu.

"Galatasaray gibi dünya çapında bir marka ile tur mücadelesi vermek bizim için güzel bir deneyim olacak. Avrupa Ligi'ni kazanmak istiyoruz. İddiasız bir takım değiliz. En
büyük amacımız Galatasaray'ı eleyerek bu turu geçmek." ifadelerini kullanan Pioli, solbekleri Radu'nun da sakatlığını atlattığını ve yarınki maçta oynayabileceğini söyledi.

AMKSPOR

Ne diyecek adam rahat olun maçta bir iki pozisyon bulurlar onuda umut kaçırır mı desin :D

Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk

Adamı gördüm.Hiç hocaya falan benzemiyor bizim kahveci Adnan abiye benziyor. Klose çok yaşlanmış.

Kafa buluyor yahu.

"Galatasaray'a karşı en iyi oyuncularımı oynatacağım"

Meali : Merak etmeyin yedeklerle çıkmayacağım,o kadar da değil.

"Burak Yılmaz'ın gitmiş olması avantaj olarak gözükebilir ama aynı özelliklere sahip olan Umut Bulut'u da gözardı edemeyiz."

Meali : Umut gözardı edilecek biri de şimdi kameralar önünde Galatasaray'a ayıp olur.

Umarım gömeriz bunları çimlere...

sınava hiç çalışamadım diyen inek erkek ile sınavdan sonra çok kötü geçti diyen +95 not alan kız söylemi bu.

Herifte çok şaşıracak Umutu görünce.Eminim 2.maçta stoperlerini uyarır bol bol ileri çıkın gol arayın diye.Çünkü akıllı bir t.direktör umuta markaj vermez.Boş boş geziniyor sahada inek gibi.Yani bu herifin bizde forvet olarak oynaması 111 yıllık tarihimizde unutulmaz utanç kaynaklarından birisidir.

lazio TD'e bir paket duruma göre 2 çekirdek ikram edilmeli.

Işıklar içinde yat Stefano Pioli. Zira bunu söyleyen adamın beyin ölümü çoktan gerçekleşmiştir.

Adam resmen alay etmiş.Umarım forvet hattına podolski ile çıkarız.Bizim fosil inşallah umutla başlama gibi bir hataya düşmez.

Umud'u gözardı edemezsiniz tabi. Sizin en büyük kozunuz lan umud.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Burak ve Umut'un aynı özelliklere sahip olduğunu hemen anlamışlar

İtalyan teknik direktörler futbolcudan gerçekten anlamıyor!:DD

bi lazio td si dalga geçmemişti oda oldu çapsız dursun izle gör lazıodan 3-0 4-0 gibi goller yersek bizimkiler protesto etmeye başlar. asalak bir taraftar toplulugu var yazık

Geri
Üst Alt