Lazio Yeniden Burak'ın Peşinde

Burak asla gitmez artık. Sözleşmesi çok iyi, bu paraları verecek fazla kulüp yoktur Burak için.

Bu isi unutun. 5+3 ile satamiyoruz malesef. Ki sinirlama olmasa da satamazdik ya neyse.

Pato'dan kurtulmak icin ugrasiyorlar sendd bize yaziyorsun :d biraz Brezilya ligini takip edin..

Bir miligram bile takip etmiyorum, etmeyi de dusunmuyorum. Brezilya'da ne yaptigi da acikcasi umurumda degil.

Pato'yu simdi alacaksin, fiyati ve kendisi dip yapmisken. Biz ne dip yapan HAGIler, Baroslar, Kewellar, Keitalar gorduk. Pato'da kalite mevcut, bu kumar oynanir.

İnşallah satarız da sonra Burak ı istemeyenlerin ağlayışlarını okumak istiyorum bu yabancı sınırında neden Bruma oynamıyor neden defansta Semih le Hakan Balta Hamit üçlüsü oynuyor diye arkadaş yazıyorsunuz da yabancı forvet diye.Muslera,Melo,Sneijder, kesin kalıyor iki tane sol bel yok koyacan Telles i kalıyor bir tane defans mı forvet mi Bruma mı siz karar verin

ya ne meraklısınız satmaya 5 verseler satıcak adamlar var Allah'tn kulübü yönetmiyorsunuz yabancı sınırı kalktıda bizmi bilmiyoruz seneye biraz daha ucuza bırakırız bu sene olmaz ihtiyacımız var adama...

Bir miligram bile takip etmiyorum, etmeyi de dusunmuyorum. Brezilya'da ne yaptigi da acikcasi umurumda degil.

Pato'yu simdi alacaksin, fiyati ve kendisi dip yapmisken. Biz ne dip yapan HAGIler, Baroslar, Kewellar, Keitalar gorduk. Pato'da kalite mevcut, bu kumar oynanir.

Haftalik 110.000 $ aliyormus. Babasi icinde sponsor 25.000 oduyormus. Boyle yuksek maliyetleri olan dususte biri icin risk alamayiz. Yerine daha iyi ve maliyet acisindan daha uygun oyuncular mevcut.

Burak gitsin Campbell gelsin , Umut gitsin Mevlüt gelsin . Taş gibi takım oluruz .

Haftalik 110.000 $ aliyormus. Babasi icinde sponsor 25.000 oduyormus. Boyle yuksek maliyetleri olan dususte biri icin risk alamayiz. Yerine daha iyi ve maliyet acisindan daha uygun oyuncular mevcut.

Yazdigin rakamin Burak'la ayni, hatta daha az oldugunun farkindasindir umarim. 34 haftaya carpsak $3.7 milyon'a mukabil ediyor. Galatasaray'in isim degeri ve Sampiyonlar Ligi'ni hesaba katarsak, bir tik da asagiya cekilebilir.

Yabancı sınırı gibi bir durumun olduğu ülkemizin en golcüsünün neredeyse zararla satmaya çalışılmasına anlam veremedim.

Yazdigin rakamin Burak'la ayni, hatta daha az oldugunun farkindasindir umarim. 34 haftaya carpsak $3.7 milyon'a mukabil ediyor. Galatasaray'in isim degeri ve Sampiyonlar Ligi'ni hesaba katarsak, bir tik da asagiya cekilebilir.

37 degilde 52 hafta olmayacak mi hesap..

7-7.5 milyon $ aliyor diye biliyordum ben.

Nilmar'i alacaklar, Villareal'in Rossi ile beraber efsane ikilisi..

Eger koparabilirsek Luiz Adriano'yu yoklamaliyiz. Shakthar Ferreyra'yi kiralik + satin alma opsiyonu ile N'Castle'a yolladi. Hos, kendisi 3. forvet olarak oymuyordu.

Ukrayna ve ozellikle Donetsk bolgesi cok karisik..

Bize sirti donuk oynayabilecek bir forvet lazim. Ayaklari da iyi olmali.. Gomes tarzi. Turkiye'de ayaklari iyi olan sadece Pektemek var onu da Bjk ucuza bize birakmaz

37 degilde 52 hafta olmayacak mi hesap..

7-7.5 milyon $ aliyor diye biliyordum ben.

Nilmar'i alacaklar, Villareal'in Rossi ile beraber efsane ikilisi..

Eger koparabilirsek Luiz Adriano'yu yoklamaliyiz. Shakthar Ferreyra'yi kiralik + satin alma opsiyonu ile N'Castle'a yolladi. Hos, kendisi 3. forvet olarak oymuyordu.

Ukrayna ve ozellikle Donetsk bolgesi cok karisik..

Bize sirti donuk oynayabilecek bir forvet lazim. Ayaklari da iyi olmali.. Gomes tarzi. Turkiye'de ayaklari iyi olan sadece Pektemek var onu da Bjk bize birakmaz

pektemek çöp + çöp , ayakları iyi olan tek türk su an necati ateş

pektemek çöp + çöp , ayakları iyi olan tek türk su an necati ateş

[media]https://www.youtube.com/watch?v=aaqTK18t5gw[/media]

Pektemek'i biraz daha dikkatlice izleyelim, Feyenoord macinda yine iyidi. Fakat Pektemek tek forvet oynayacaksa etrafindaki oyuncularda 12-15 gol atmak zorunda. Ozellikle sag ve sol kanatlardaki oyuncular 15 golu zorlamak zorunda..

Bunun karsiligi yuksek tempoda oynayan bir "takima" sahip olursun. Pektemek orta sahaya donuo cok guzel duvar, pas istasyonu oluyor. Buda takim halinde ileri cikmaya, atak yapmaya firsat veriyor. Rakip sahaya oyunu yikabilme sansin kat kat artiyor. Lakin dedigim gibi iki kanat oyuncusu olmak uzere en az 3-4 oyuncun cift haneli skor uretmek zorunda yoksa bu tur oyunculardan yararlanamazsin.

(ne Bruma nede Olcan istenilen duzeyde skor uretemez)

lazio burak ı alırsan bundan sonra 2. takımımsın bu iyiliğini hiçbizaman unutmayız. ama şimdiden söyliyeyim maçlarınızı asla izlemem, burak'ın galatasaraydan ayrıldıktan sonra oynadığı hiç bi maçı izlemem izleyemem.futboldan soğuttu beni 2 yılda

Mevlüt oynayacağına Berk oynasın. Burak çok ekstra bir forvet değil ama en iyi Türk forvet lamı cimi yok bunun.

Geri
Üst Alt