Lazio'dan Kerem Aktürkoğlu'na Kanca!

Bunlarda SL'de oynayacak. Orda bizdeki ligin son haftalarindaki performans seviyesinde oynarsa, o 20% pay isi dogruysa 1-2 sene icinde iyi bir ekstra gelir demek olur.

8+3 devam ettiği yerde Kerem'i hiçbir yere salmam kalsın kaptanlığını yapsın.

Normalde önünü açalım isterdim ama yabancı sınırı varken olmamalı

Abdul harici net katki verecek yerli yok. Cesur karar alip kaleyi yerli yapmaliyiz

Yabancı sınırı garabeti varken nereye gidiyor yav. Bu saçmalık kalkamadıkça takımda kalmalı doğru düzgün yerli yok ülkede

Bu arada Lazio'dan iyi yere gidebilir. Lazio şu an iyi takım Sarri'yle güzel bir hava yakaladılar ama kadro dağılmanın eşiğinde ve finansal durumları CL gediklisi olmaya yeterli mi emin değilim

Atletico Madrid çok yakışır kendisine. PL'de de oynayabilir bence

Şöyle bir kırılma anı olacak.Yabancı sınırı varken keremin yerine gelecek oyuncu kerem kadar performans vereceğini kesinlikle sanmıyorum.Sol kanata dünya yıldızı almadıgımız sürece.Kerem suan icardi ile cok iyi anlaşıyor.Hele 15m euro teklif varsa asla asla gönderilmemeli.Kerem gibi çalışan hedef koyan 1 tane türk topcu yok piyasada şuan.

cengiz gelsinde bol bol sövelim

Teklif iyi iş biraz Kerem'e bakar. Yabancı sınırı devam ettiği için 25'i zorlarız. Bu paraya da yabancı kanat+ Uğurcan+ Mert Müldür yapabiliriz. Ben Kerem'den ziyade Yunus'un gitme ihtimalini yüksek görüyorum 5-7+ bonusa.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kovacan'a 10 milyon Euro para verecegimize o parayı fakir fukaraya dagitalim.

Geri
Üst Alt