Le Tour de France | 5 Temmuz-27 Temmuz

Türkiye'de Eurosport dışında yayınlayan başka kanal var mı? Eskiden Eurosport yoktu ve Türkiye'ye gidince takip edemezdim.

Türkiye'de Eurosport dışında yayınlayan başka kanal var mı? Eskiden Eurosport yoktu ve Türkiye'ye gidince takip edemezdim.

Yok, herhangi bir kanal yayınlasa bile iyi reyting alamaz zaten. Bisiklet yollarına araba parkeden bir ülkeden bahsediyoruz, tartışması bile yapılmamalı bence.

Marcel Kittel, İngiltere'deki son etabı kazandı. Bugün uçakla Fransa'ya geçilecek, yarışın kalan kısmına oradan devam edilecek. Tabi şampiyonu belirleyecek kısma da. Şuana kadar hep düz ve genel klasman için değer taşımayan etaplar vardı.

Marcel Kittel, İngiltere'deki son etabı kazandı. Bugün uçakla Fransa'ya geçilecek, yarışın kalan kısmına oradan devam edilecek. Tabi şampiyonu belirleyecek kısma da. Şuana kadar hep düz ve genel klasman için değer taşımayan etaplar vardı.

Eskiden 1. etaptan son etaba kadar izlerdim doping skandallari yüzünden biraz sogudum. Alpler ve Pireneler'deki etaplari izlerim 2. ve 3. hafta.

Eskiden 1. etaptan son etaba kadar izlerdim doping skandallari yüzünden biraz sogudum. Alpler ve Pireneler'deki etaplari izlerim 2. ve 3. hafta.

Armstrong dönemini diyorsan o dönemler doping yapmak değil yapmamak anormal olandı bence, kimse o ağır bisikletlerle yarışa iğnesiz çıkmak istemiyordu. Ama Contador'un 2010'da dopingli çıkması kötü oldu tabi.

Br86KdRCMAIuBPs.png

Jose Mourinho yarıştan sonra vatandaşı Rui Costa ile sohbet etmiş.

Marcel Kittel 4. etabı da kazandı. 4'de 3. Cavandish'in yokluğunda rekor kırabilir. Ama bunlar yarışın çerez kısımları daha. İşin içine dağ etapları girince yarış güzelleşecek.

Yarışın en büyük favorisi Chris Froome daha 5. etapta sakatlığı nedeniyle yarıştan çekildi. Bisiklet için Almanya'nın Brezilya'yı 7-1 yenmesi gibi birşey bu.

Çok yazık oldu Froome'un gitmesi. Meydan dopingci şerefsizlere kaldı.

Salak Movistar keşke Quintana'yı getirseydi..

Bu nedir ya herkes sapır sapır düşüyor? Böyle durumlara karşı bir çare bulmaları lazım, bisikletçilerin böyle aptal bir etaptan dolayı tamamen tur dışı kalıp kalmamaları yalnızca şansa bırakılmış durumda. Bir kaç hak falan vermeleri lazım bence, adamların telafi etmek için şansları olsun. Yıldızlar böyle erkenden elenince işin zevki kaçıyor.

En iyi sprinter gitti, en iyi zamana karşıcı ve en iyi tırmanıcılardan biri de gitti. Tur bitti gibi bir şey.. :mad:

Müthis bir etap, paris-roubaix gibi. Tour'i burada kazanamazsin ama kaybedebilirsin.

Nibalı, Contador'a 2 dakika 32 saniye fark attı. Çok ciddi bir fark bu, yokuşlarda kapanmayabilir. Nibali çok büyük avantajlı.

7. etap sonunda sarı mayo Vincenzo Nibali'de. Chris Froome'un sakatlanıp yarışı bırakmasının ardından en büyük favori konumunda olan Alberto Contador 2 dakika 35 saniye geride kaldı. Yarın çok sert olmasa da bir dağ etabı var. Genel klasmanı etkileyeceği düşünülüyor.

Meydan Contador'a kaldı tabi bu sene güçlüyse. Geçen sene Froome karşısında hiç varlık gösteremedi.

Bugünkü etap çok sıkıcıydı. Şimdiye kadar büyük hayal kırıklığı oldu bu seneki Tour de France..

Richie Port veya Sagan kazansa süper olur ama imkansıza yakın tabi...

Bsb1oE9CAAIGzlm.jpg

Bugün sarı mayo el değiştirdi. Etabı OPQS'den Tony Martin kazandı ama genel klasmanda Lotto Belisol'dan Tony Gallopin liderliğe yükseldi.

Geri
Üst Alt