Le Tour de France | 5 Temmuz-27 Temmuz

Chris Froome'dan sonra Alberto Contador'da yarışı bıraktı. Nibali %70 şampiyon.

Şaka gibi bir Tour De France oldu ya... Wiggins, Quintana falan gelselerdi keşke :(

Nibali'yi seviyorum ben, çok yetenekli adam. Kazanırsa 16 yıl aradan sonra ilk kez bir İtalyan turu kazanmış olacak. Ama Porte kazanırsa daha çok sevinirim.

BsgpAZ9CUAED2td.png

Niye diğerleri gibi direksiyon kullanma özürlü olmadığı için mi? Kaldırım taşlarda Contador gibi kız gibi gidip 2.30 kaybetmediği için mi?

Yarışın en büyük iki favorisi elendiği için.

Nibali ile bir sorunum yok ama Porte kazansa çok daha mutlu olurum..

Çok yazık ya, meydan bu Nibali'ye kaldı :(

Froome buna toz yuttururdu..

Nibali etabı aldı ve genel klasmanda en yakın rakibi Richie Porte'la arasında 2 buçuk dakika fark oluştu. Onu zorlayabilecek iyi bir yokuşçu da yok yarışta. Eğer çok ciddi bir kaza geçirip çekilmezse Vincenzo Nibalı 2014 TDF'nin galibi olacak %95.

Contador'u hiç sevmem ama şunu gördükten sonra içim burkuldu. Sonuçta adam tüm yıl bunun için çalıştı, binlerce saat sabahın köründen başlayarak antreman yaptı. Devam edebilseydi şansı çok yüksekti.

Kaval kemiği kırılmış sanırım. Yazık oldu Tour severlere, iki top favori KO oldu ilk hafta'da. Nibali de düşsün de heyecanli olsun yarış :D.

Kaval kemiği kırık halde nasıl devam etti bir süre daha ya, insan değil bu bisikletçiler..

Froome da bileği ve eli kırık devam etmeye çalışmıştı..

Bs1mBcHCQAA7XWA.jpg

Nibali farkı iyice açtı. Ona karşılık verebilecek güçte kmse yok yarışta. Buraya kadar, artık takip etmeyi düşünmüyorum ben. Sonuçları koyarım yine.

İzlediğim en kötü Tour oluyor maalesef... Porte çok kof çıktı bu arada, bu fırsatı bir daha kimse vermez ona..

Geri
Üst Alt