League of Legends

Sen bana biraz taktik ver de akşama bir maç yapayım. Şimdi yeni başladım, birşey bilmiyorum, neler yapmam lazım? Oyuna girerken hangi champ'i alayım? Oyuna girince hangi itemleri alayım? Üst/orta/alt sence hangisinden gitmeliyim? Buna benzer önerebileceğin taktiklerin var mı?

Sent from my iPhone using Tapatalk
Valla oyundan 1 senedir falan uzağım, o yüzden yeni sezon item ve hero durumlarını bilmiyorum. Ama istesen de istemesen de oyunu oynayan herkesin bir zamanlar oynadığı kullanımı basit Yi tarzı herolarla oynarsın. Oyunda yapılacak taktik tarzı şeyleri oynadıkça ve yükseldikçe öğrenirsin zaten. Sadece oyun dışı bir şeyler söyleyebilirim; o da chati kesinlikle kapatman. Zaten 30 olana kadar veya ligin yükselene kadar sana bir şey katmaz, sadece sinirlendirir.

tapatalk

bok gibi oyun nasil millet bu tip oyunlara gecti akil erdiremiyorum nerde kaldi gtacilar, fifacilar, pesciler, max payneciler, mafiacilar
hayatlari league of legends, dota 2 tarzi oyunlar olmus
anasini satayim ne anliyo bu millet diye bu oyundan merak sardim indirdim arkadas oyun oyun degil ya valla degil milletin kafasi nereye dogru gidiyor? hemen ardindan sildim bi kac kez oynadiktan sonra, dayanamadim.

Gökhan Sancak

Cidden lüzumsuz bir oyun ve oynamanı tavsiye etmem. Bu oyun dışında oynadığım hiçbir oyundan pişman olmamışımdır. Bu leş oyun tam bir para ve zaman kaybı.

tapatalk

bok gibi oyun nasil millet bu tip oyunlara gecti akil erdiremiyorum nerde kaldi gtacilar, fifacilar, pesciler, max payneciler, mafiacilar
hayatlari league of legends, dota 2 tarzi oyunlar olmus
anasini satayim ne anliyo bu millet diye bu oyundan merak sardim indirdim arkadas oyun oyun degil ya valla degil milletin kafasi nereye dogru gidiyor? hemen ardindan sildim bi kac kez oynadiktan sonra, dayanamadim.

Buralardayız r'taş.. Hem gta'cı, hem pes'ci, hem max payne'ci, hem de Mafia'cıyız. Hepsini de yalayıp yuttuk.

Onların yeri ayrı, bu tarz oyunların yeri farklı. Arasıra değişiklik iyi geliyor.

Gökhan Sancak

Cidden lüzumsuz bir oyun ve oynamanı tavsiye etmem. Bu oyun dışında oynadığım hiçbir oyundan pişman olmamışımdır. Bu leş oyun tam bir para ve zaman kaybı.

tapatalk

Ya Türkiye şampiyonu supermassive şuan Meksika'da iwc'de. Onları takip edince gaza geldim bir oynayayım bakalım nasılmış dedim :)

Ama pek seven kalmamış galiba. Neyse, Knight'da char kasmaya devam o halde. 46 lvl yaptım rogue'mi, bu gece 50'ye kasarım umarım :)

Buralardayız r'taş.. Hem gta'cı, hem pes'ci, hem max payne'ci, hem de Mafia'cıyız. Hepsini de yalayıp yuttuk.

Onların yeri ayrı, bu tarz oyunların yeri farklı. Arasıra değişiklik iyi geliyor.

ya arada olsun degisiklik ona varim ama millet bagimli kardesim bagimli twitch yayini aciyorsun 140.000 izleyici var olacak seymi?

Benim gibi dota oynayan reyisler için dünyanın en kolay moba oyunudur. Orjinali varken bu copycat oyunu oynamam.

Arkadaşın diamond hesabıyla ilk oyunumda nidalee ile penta yaptım okadar kolay.

ya arada olsun degisiklik ona varim ama millet bagimli kardesim bagimli twitch yayini aciyorsun 140.000 izleyici var olacak seymi?

Bağımlı olanları ayırıyorum da, ben seviyorum öyle şeyleri ya :) Millet kapışıyor, sen izliyorsun falan. Güzel oluyor. Ne bileyim ya da, youtubedaki gamer'lar falan. Oyunu yaşarcasına oynuyorlar, oynarken de yayınlıyorlar falan. İyi oluyor, zevkli yani :)

Dota 2 daha zevkli oluyor

@Gökhan Sancak

tapatalk

1 maç yaptım şimdi yine botlarla 5'e 5. Maçı kazandık da, çok ölüyorum yahu. Sürekli feed'liyorum :)

Ona nasıl çare bulucaz? İçeriden çıkınca yazarsın r'taş :)

1 maç yaptım şimdi yine botlarla 5'e 5. Maçı kazandık da, çok ölüyorum yahu. Sürekli feed'liyorum :)

Ona nasıl çare bulucaz? İçeriden çıkınca yazarsın r'taş :)
30 ol rün diz sonra daha rahat oynarsın

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

44ea510d820c3a8024fb8eff0f3b4221.jpg

Oyun üzerinden sidik yarıştıranlar, bu varken şunu niye oynayayımcılar buraya da gelmiş hoş gelmiş. Şimdi Gta, Pes veya Max Payne gibi oyunlarla bu oyunu kıyaslamak için ne yaşanması gerekiyor bilmiyorum ama ben henüz yaşamadığım için bu kıyaslamaya dahil olamayacağım maalesef çünkü alakası veya muadili diyebileceğimiz bir oyun değil o bahsi geçenler.

Dota versusuna gelince illa ikisinden biri kötü olmak veya daha iyi olmak zorunda değil, birinin sivrilen özellikleri farklıdır, diğerinin oyun yapısı gank üzerinedir, diğeri farklı noktalarla ilerler bir sürü ayrılan noktalar olur çok benzer görünselerde hem oynanış hem içerik olarak. O yüzden bu ayrılan noktalarda size en yakın gelen hangisiyse onu oynamanız normal ancak bunun üzerinden diğerini küçümsemek komik. 4 yıl kadar dota oynadım, 2 yıldır lol oynuyorum ikisinden de keyif alarak oynadım ve oynuyorum dota 2 çok kasvetli ve boğucu geldi ve ilk oyundaki samimiyeti yakalayamadığım için boşluktayken lole başlamış bulundum yoksa ilk bakışta o da çok çocuksu geliyor orası ayrı mesele ama işte alışkanlık sağlayabildim en azından dota 2 kadar zorlamadı beni.

Daha çok merak ettiğim ise, ilk kez lol oynadığını söyleyip hem de diamond seviyesinde hem de Nidalee gibi kırılgan bir heroyla penta attığını iddia eden arkadaşın ss atmasını rica ediyorum. Hani Master Yi olur Darius olur ne bileyim basic herolar işte oyun bilginle filan bir şeyler yapabilirsin gerçi o seviyede yine yerler seni ama hadi über bir oyuncusun yaptın diyelim ama ilk kez Nidalee oynayan biri namümkün yani o heronun kime ne kadar vuracağını, kimin sana ne kadar vuracağını, hangi pozisyonda gireceğini, poke üzerine mi burstlemek üzerine mi dahil olacağını çok iyi kestirmek lazım sen bunları hiç bir şey bilmeden bir oyunda yaptı isen zaten eğer helal olsun ve bence hiç zaman kaybetme direk Lol'de profesyonel oyuncu olmayı dene yılda 1 milyon filan kazanabilirsin.

Geri
Üst Alt