# Leandro Damiao

Cevap: L. Damiao'nun Menejeri: "Galatasaray'dan Transfer Teklifi Aldık"

3 milyon + Mustafa Sarp'a kapatsak şu işi.

forvete hiç gerek yok ya bu sene..

sag bek'e eboue alınsın sol bek'e yuto nagatomo kiralansın (satıcaklarını sanmıyorum). Arshavinide alabilirlerse mükemmel olur

yaşıda genç umarım alırız :)

sag acik,forvet ve sol bek gerekli. sol bek almayacagimiza göre 2 yabanciyla doldurabiliriz bu pozisyonlari. yerinde bir hamle olur.

5 milyon euro'ya biter bu iş

Alın şu adamı

Nedir?Necidir? Riskli transfer elimizde bir Stancu örneği varken.Balıklama atlamamak gerekir.

Bu tarz bir forvet transferine karşıyım kesinlikle.Risk alacak durumda değiliz bu sezon.Takımı uçuracağı neredeyse kesin olan Drogba gibi Adebayor gibi bir forvet almalıyız,alamıyorsak da forvete gerek yok.

Biraz abartarak bir şey diyeyin bu adam Adebayor'dan daha faydalı olur. Ama yinede çok uçuk bir bonservis ödenmemeli çünkü Brezilyalı yani tembel, sorunlu, 2 sene sonra bir anda memleketimi ozledim gidiyorum ben diyebilecek bir ulkenin evladı. Arjantinlilerden de Brezilyalılardan da hiç hoşlanamıyorum.

Tanimiyorum oyuncuyu, hem Baros, Elmander ve yerlerine gecebilecek Stancu var iken ... hem Avrupa maclarimiz yok iken bu oyuncuyu almak gereksiz bir luks olur. ha Baros'u gonderirsek ( ki bunu dusunemiyorum bile) ozaman alinir. ama dedigim gibi tanimiyorum o nedenle oyuncu hakkinda yorum yapmam.

Pres yapması ve ve bitiriciliği Hakan'ı anımsatıyor.

Kesinlikle alınmalı.

Kendisini tanımam etmem ama anladığım kadarıyla:

5 x ( Drogba + Adebayor ) = Damiao

?

Videodan izlediklerim üzerine :

Tutarsa Hakan Şükür gibi, tutmazsa şuan erken bile olsa 2.Stancu vakası durumunda bir stili var. Yaşı genç değil 22. Bu yaşta belli istatistikleri olması lazım ki bu adamı az çok takip etmiş bir arkadaş bu noktada "iyi olmadığını" belirtmiş. Gerek yok, ama izlenip alınıyorsa saygı göstermek durumundayız.

yaşa fazla takılmayın porto nun aldığı adamların hepsi 18-19 yaşındamı geliyo falcao'nun yaşı ortada adamlar buluyolar getiriyolar..

Leandro Damião - Oyuncu profili - transfermarkt.tr

adamın piyasa değeri 15 milyon TL boş adam olsa o fiyatı biçmez transfermarkt 2 kezde milli olmuş..

Sadece Galatasaray'in adini kullanmaya calisiyor.

bu oyuncuya ödeyeceğin parayı çıkarırsında adebayor drogba forlana ödediğinle kalırsın.benim tercihim adebayor olmuyosa leandro

Geri
Üst Alt