leao vs sane

Leao vs Sane

• Sane

Oy: 0 0,0%

• Kullanılan toplam oy
    2
ben genel oyundan bahsetmek istedim. isimlere bakınca eleştirilmeyen kalmıyor hadi sane çıkar barış çıkar yunus çıkar kim girecek çıkacak. her transfer döneminde 10 oyuncu alsan da olmuyor. şu anda osimhen harici gol yükünü çeken yok. bu takım halen benim inancım 2-3 takım harici dünya da 4-5 yemez.. hele bir yarı da inanılmaz amatörce 3 gol yemez.. osimhen olmayınca pozisyon üretemiyorsun ama baksan arada top hep sende..
En sahte o iş yaa.Yana pas geriye pas nefret ediyorum bundan ötürü top bizde olmasın .Sadece gerektiği kadar olsun.Yalnız bugün denizi maalesef beğenmedim. Saçma bir şekilde katlanıp vurası geliyor.Oda faule sebebiyet veriyor.Vücudunu kullanmıyor asla.İnşallah bu maça özgüdür yoksa işimiz zor.

Bugün ön tarafa bok atamam. Kötüydüler ama bir takım 3 tane birbirinden mal gol yememeli.
Bakın geçen hafta yazmış olmalıyım galiba 3 defa kornerden kontra yedik hatta geçen senelerde yine yedik. Bir takımın habire kornerden kontra yemeye hakkı yok. Teknik direktör olsam utanırdım.
Trabzon bir pok oynamadan 3 gop attı. Takımda ezber oyunu yok. Biri pas veriyor diğeri topun tersine koşu atıyor. Böyle onlarca örnek var.
Ya topçular çok çok kötü ya da teknik heyet.
Artık siz cevabını verin.

Oyunu kontrol edip pas yapan takım olamayıp önde deli dana gibi ama alan daraltmadan pres oyunu oynamaya çalışıyoruz ne kanat dayanır ne bek.

Torreira
Barış
Yunus
Osimhen

Aynı anda sahada ve formda olmadığı zaman olmuyor. Kaldı ki Yunus da çok kötü pres yapıyor boş yere yorup final pasını verecek enerjisi kalmıyor kaslarında.

Bir tek Osi ve Torreira dengeli bu konuda.

Ama arkamız elek oldu son 2 ay geçen sene ligde ve bu sene bu maç ile CL maçında.

Demek ki artık bu oyunu oynayacak oyuncu gücümüz yok. Barış da bıraktı presi.

Gidin biraz kafa yorun değiştirin
.
Ha Leao ile Sane yine iş yapar yapmaz bilemem isimden bağımsız konuşuyorum.

Adminim bizde 4-3-3'e uygun bir kadro varken niye hiç 4-3-3 denemiyoruz hem Leao hem Sane'den daha fazla orada verim alamaz mıyız
30 milyon euroya Batrakov alıyoruz onu da oynatmıyorki, Leao Sane çıkarsan bekler yalnız kalır bu böyledir, o kanatlarla çıkıyorsan orta sahada Lemina olmak zorunda yanında Torreira sonra da Sara veya Batrakov.

Sallai zaten defansif bir adam değil ve savunma yapamıyorsun, yediğin goller koca bir komediden ibaret.

30 milyon euroya Batrakov alıyoruz onu da oynatmıyorki, Leao Sane çıkarsan bekler yalnız kalır bu böyledir, o kanatlarla çıkıyorsan orta sahada Lemina olmak zorunda yanında Torreira sonra da Sara veya Batrakov.

Sallai zaten defansif bir adam değil ve savunma yapamıyorsun, yediğin goller koca bir komediden ibaret.
Adminim bu Batrakov meselesine ne diyorsun sanki Singo'nun intikamı gibi geliyor hocayla başkan arasında bi anlaşmazlık var gibi basındaki demeçler olsun genel bir soğukluk var yoksa Batrakov'un kesilmesi saçmaydı adam en azından çok iyi değildi fakat hızlı düşünüyordu.

Aslında bir anda icardinin ilk hali geldi aklıma... belki net forvet eksikliği bu oyuncuları geri plana itiyor
Reis yedek forvet aldi 30 dakika oynatınca krize girip hemen baris alperi oyuna sokmaya calisiyor. Adaletin olmadığı bir takimdan bir cacık olmaz. Bu takima prime icardi gelse de bir cacık olmaz. Günü kurtarır hep. Biz gercek bir oyun görmek istiyoruz.

Geri
Üst Alt