Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 94.603
- 106.259
- 4.738
7'şer tekil oyuncudan oluşan 4'lü takım arasından birini seçiyoruz sanırım sen olayı anlamadın.
dikkatli okuyamadım ki gülmekten

@Tamer Tuna

neredesin be
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
7'şer tekil oyuncudan oluşan 4'lü takım arasından birini seçiyoruz sanırım sen olayı anlamadın.
Ekibim yok ne yazık ki sondan ikinciyi seçtiğimi varsayıyorum.Varsa takimin dahil olabilirsin. Yoksa bunlardan birini sec.
ne biliym abi fark etmedim
neyse seçtik bi kere takımı
zor oldu ama kazandık
WONNN
1/1![]()
"Bu soruya şöyle cevap vereceğim. Kazanıyor ama ne? Kazanıyor ama yok. Legal kazandığına göre kazanıyor."hani nerde
"Bu soruya şöyle cevap vereceğim. Kazanıyor ama ne? Kazanıyor ama yok. Lego kazandığına göre kazanıyor."
Valla şu an burada ne yaşandığını anlamamış olmamın yeni gelmemle alakalı olduğunu düşünmüyorum, şu an cidden bir şeyler oluyor ve herkes ne olduğunun farkındaysa adaptasyon sürem epey uzun olacak anlaşılan.
Valla şu an burada ne yaşandığını anlamamış olmamın yeni gelmemle alakalı olduğunu düşünmüyorum, şu an cidden bir şeyler oluyor ve herkes ne olduğunun farkındaysa adaptasyon sürem epey uzun olacak anlaşılan.
%1000.Futboldan soguttu hoca
Vanayı tamir etmeye gelen usta senaryosu.Ekli dosyayı görüntüle 99833
Ramazanlarda cukkaladigi paralarla oteline kaçak kat cikip alkol satan dayi degil mi bu