Leicester City Takip Başlığı

Adamların liginde kazandıkları para çok sarper la liga gibi 2 takım hariç kimse para kazanmazsa onlarda belki önem verirler ama bu durumda sallamıyolar.

İyi de spor kulübünün amacı sadece çarkını döndürmek değil ki,bir spor kulübünün asli amacı kupalar kazanmaktır.Yoksa kar amacı güden şirketten ne farkın kalır?

Ben AL'ye teneke muamelesi yapan bir kulüpten Real Madrid,Barça gibi olmasını falan beklerim.Yoksa bu organizasyonu sallamamak hiçkimsenin haddine değildir.

Ingilizler kulüpler Ligi tercih ediyorlar Sarper.
CL oynama hakki için çabalamak, AL'i kazanmaktan daha önemli bulduklari için AL'i önemsemiyorlar bence

Saçmalık işte bu,ne garantisi var ŞL hakkını alacağının?Katılmak istemiyorlarsa yedek kadro çıkacaklarına katılmasınlar toplu deklerasyon yayınlayıp,bu organizasyonda oynamayı daha çok isteyen kulüpler katılsın biz de izleyelim.

İyi de spor kulübünün amacı sadece çarkını döndürmek değil ki,bir spor kulübünün asli amacı kupalar kazanmaktır.Yoksa kar amacı güden şirketten ne farkın kalır?

Ben AL'ye teneke muamelesi yapan bir kulüpten Real Madrid,Barça gibi olmasını falan beklerim.Yoksa bu organizasyonu sallamamak hiçkimsenin haddine değildir.

O 3 takıma güçleri yetmiyo onlar ne yapsın :)

Futbol artık iyice para için oynanıyo araplar , ruslar , abd liler boşa mı kulüp satın alıyo o kadar.

O 3 takıma güçleri yetmiyo onlar ne yapsın :)

Futbol artık iyice para için oynanıyo araplar , ruslar , abd liler boşa mı kulüp satın alıyo o kadar.

Para için oynanmıyor,başarılı olmak için para lazım.Amaç başarı yani.Gençlerbirliği yıllardır kar ediyor,ne var yaptıkları peki,sence öyle bir kulüp olsak iyi mi olur?

Onlar bu kulüpleri genelde kara para aklamak için alıyor.Prestij için kulüp alan da var tabi ama asıl amaç para aklamak.

Para için oynanmıyor,başarılı olmak için para lazım.

Onlar bu kulüpleri genelde kara para aklamak için alıyor.Prestij için kulüp alan da var tabi ama asıl amaç para aklamak.

Leicester çok mu para harcadı diyosun ? Para kazanmayıcak olsalar başka türlüde yaparlar kara para aklamayı ilerde dahada fazla para kazanılacak hatta şuan yine iyi 1 topçuya 50 100 milyonlar havada uçuşuyo ne başarısı ne kupası kim sallar böyle bi durumda.

Saçmalık işte bu,ne garantisi var ŞL hakkını alacağının?Katılmak istemiyorlarsa yedek kadro çıkacaklarına katılmasınlar toplu deklerasyon yayınlayıp,bu organizasyonda oynamayı daha çok isteyen kulüpler katılsın biz de izleyelim.

Garantisi var mi dedim? Ligi CL'de oynayabilecek yerde bitirmek mi koskoca turnuvayi kazanmak mi hangisi daha zor önce bu soruyu cevapla. Katilma haklari var iste.

Leicester çok mu para harcadı diyosun ? Para kazanmayıcak olsalar başka türlüde yaparlar kara para aklamayı ilerde dahada fazla para kazanılacak hatta şuan yine iyi 1 topçuya 50 100 milyonlar havada uçuşuyo ne başarısı ne kupası kim sallar böyle bi durumda.

Ya o 1 sezonluk bir olay,seneye hemen hemen herkes hemfikir bunun gerçekleşmeyeceğinin,ekstrem olayları örnek vermeyelim lütfen.

O topçuya neden 50-100 milyon Euro'lar veriliyor peki bunu açıklayabilir misin?Madem başarılı olmak önemli değil neden topçu alıyorsun?

epl en iyi ve en sert lig

burda şampiyon olmak ispanya liginde şampiyon olmaya benzemez.

ispanyada 1. sıradaki takım ile 11. sıradaki takım arasında uçurum gibi fark olabiliyor. 8-0 falan bitebiliyor maç

çok dandik 1 lig

epl ile hiçbir lig kıyaslanamaz

Ya o 1 sezonluk bir olay,seneye hemen hemen herkes hemfikir bunun gerçekleşmeyeceğinin,ekstrem olayları örnek vermeyelim lütfen.

O topçuya neden 50-100 milyon Euro'lar veriliyor peki bunu açıklayabilir misin?Madem başarılı olmak önemli değil neden topçu alıyorsun?

Para parayı çeker sarper o yatırımın karşılığını alıcaklarını bildikleri için veriyolar o paraları sana göre başarı = kupa almak ama onlarda öyle değil + ne kadar para kazanmışlar ona bakarlar.

Para parayı çeker sarper o yatırımın karşılığını alıcaklarını bildikleri için veriyolar o paraları sana göre başarı = kupa almak ama onlarda öyle değil + ne kadar para kazanmışlar ona bakarlar.

Dünya üzerindeki her kulübün böyle düşündüğünü düşünmüyorum.Barcelona bile zarar ediyor yoksa bu işten.Kar etmek de sanıldığı gibi kolay değil yani bu işten.Paranın futbolda etkisi çok arttı demek farklı bir olay,başarıyı para kazanmaya endekslemek ayrı bir olay.Bunlar sadece şirket değil aynı zaman da bir spor kulübü.Dikkat edersen en çok başarılı kulüplerin en fazla taraftarı var.Genelde fazla taraftar demek fazla ürün satmak demek bu da para demek.Yani öyle başarılı olmadan para kazanayım gibi bir durum yok,Arsenal'in düzeni devam ettirilebilir bir düzen değil,elbet pes edecekler bir yerde.

Son düzenleme:
Dünya üzerindeki her kulübün böyle düşündüğünü düşünmüyorum.Barcelona bile zarar ediyor yoksa bu işten.Kar etmek de sanıldığı gibi kolay değil yani bu işten.

Şuan belki az kazanıyolardır ama ilerde dahada çoğalıcak çin bile el attı boşa değil ya.

Şuan belki az kazanıyolardır ama ilerde dahada çoğalıcak çin bile el attı boşa değil ya.

İletiyi düzenledim,bir daha oku. :D

Ya en basiti madem başarı=para kazanmak,Avrupa basketbolunda para mı var doğru dürüst,neden bu kadar basket kulübü var?Galatasaray para mı kazanıyor amatör branşlardan,neden açık peki?

İletiyi düzenledim,bir daha oku. :D

Ya en basiti madem başarı=para kazanmak,Avrupa basketbolunda para mı var doğru dürüst,neden bu kadar basket kulübü var?Galatasaray para mı kazanıyor amatör branşlardan,neden açık peki?

Basketbolda herhalde şikeyle ayakta duruyolar bilmiyorum onu ama sk ysa o da lazım feda ediyolar da diyebiliriz :)

Senin baktığın durumdan bakarsak full zarar etse kulüpler adam mal mı oda satar kurtulur + olarak tam tersi oluyo her yıl satın alınan kulüp sayısı artıyo.

Basketbolda herhalde şikeyle ayakta duruyolar bilmiyorum onu ama sk ysa o da lazım feda ediyolar da diyebiliriz :)

Senin baktığın durumdan bakarsak full zarar etse kulüpler adam mal mı oda satar kurtulur + olarak tam tersi oluyo her yıl satın alınan kulüp sayısı artıyo.

Borç alıyor zararı kompanse ediyor işte.Milyonlarca Euro borç nasıl oluyor sanıyorsun? :D

Ben para önemli değil demedim aksine başarılı olmak için para şart,maddi düzen oturmadan kazandığın başarılar günübirlik olur.Ama para araç işte,amaç değil bunlar spor kulübü.Şirketlerin amacı paradır.

Borç alıyor zararı kompanse ediyor işte.Milyonlarca Euro borç nasıl oluyor sanıyorsun? :D

Ben para önemli değil demedim aksine başarılı olmak için para şart,maddi düzen oturmadan kazandığın başarılar günübirlik olur.Ama para araç işte,amaç değil bunlar spor kulübü.Şirketlerin amacı paradır.

Zenginlerin parası değerlidir sarper kimse zarar ediceği bir işe milyarlar yatırmaz.

Zenginlerin parası değerlidir sarper kimse zarar ediceği bir işe milyarlar yatırmaz.

İşte anlaşılamayan nokta bu,Türkiye özelinde hatta dünya özelinde spor kulübü başkanı olmak kolay değil,oraya o parayı koymazsan başkan olamazsın.Kimi sonra alacağım diyebilir,ama çoğu ya çok azını alır ya hiç alamaz,yoksa seni getirip oraya başkan diye koymazlar.Bu işler kolay değil yani. :)

Adamlar bu işe para kazanmak için değil kara para aklamak için veya prestij için giriyor,kimisi de hobi için.Zaten burada maddi bir beklentileri yok adamların,onların milyonlarca Euro ciro eden şirketleri halihazırda var.

Premyer Lig'in en iyi kulüpleri abartildigi kadar iyi değil

Orta seviye takımlar ve küme düşmeme mücadelesi veren takımları ise aynı durumda olan takımlardan daha iyi. Newcastle ve Sunderland misal Almanya veyahut İspanya'nın düşük takımlarından muht. daha iyi.
Aynı fikirdeyim.Premier ligde City-Arenal-Chelsea filan 8 puansa diğerleri 7 puan-6 puan 5 puan ve 6 puanlık takımın veya 7 puanlık takımın şampiyon olması daha olasılık.La Liga da iyi lig ama orada Barca-Madridler 9.5-10 puan ve 3-4 puanlık takımlar da olunca adamların maçları daha rahat geçiyor.

Geri
Üst Alt