Leiva vs Diarra

Leiva vs Diarra

• Leiva

Oy: 8 18,6%
  • Diarra

Oy: 35 81,4%

• Kullanılan toplam oy
    43
İkisini de alıp sevindirsinler Galatasaraylıları

Sent from my iPhone using Tapatalk

Mehmet Topal'ı seviyorsanız eğer, Leiva'yı da seversiniz.

Hemen hemen aynı tip oyuncular.

Diarra gelirse eğer (ilgilendiğimizi bile düşünmüyorum) efsane olur.

Diarra ve Leiva'nın en formda olduğu dönemleri kıyaslarsak Diarra derim. Ancak şöyle bir sakatlık durumlarına, devamlılık, istikrar durumlarına bakarsak Leiva derim. Ama şöylede bir gerçek var ikiside 30 maç aralıksız, istikrarlı bir şekilde oynasa Diarra bariz çok çok daha faydalı olur.

Diarra göz zevki için fevkalade , Leiva ise Kuyt etkisi yapar. Süslü değilse de gerektiği zaman gerektiği yerde en iyisini yapar.

Ama ortasahasında Donk oynayan takım hangisini alırsa öpüp başımıza koymak lazım tabi

önemli olan iyi oynaması felan değil gol atması değil en çok istiğim oyuncu diarra çünkü kuşlar zenci sever ayı volkan bayılır mesala sadece zenci olması benim için en büyük avantaj

Leiva daha defansif.

Diarra daha ofansif, seri, adam eksilten.

artık defansında da degilim. ortasahaya evvela tempo ve hız lazım.

diarra ile daha hızlı cıkan bir Gs olacak inş.

+denayer'de gelirse merkezden yardırırız.

Diarra efsanedir.. Geçen sene bi kaç marsilya maçı izledim adam 10 numra pozisyonunda çalım atıp asist veriyo top kaleye girmez geri dönerse gidiyo orta sahada topu kapıyo tekrar ileri oynuyo çok başkaydı..Boyu kısa ama hiç hissetmiyosn 1.90 lık adamları fiziğiyle sıkıştırıp topu alıyo..Leiva disiplin ve çalışkanlık katatr diarra isterse disiplin ve herşey katar

Diarra Melo'dan bile iyi bir futbolcu. Tabiki orada ne olduğu , Türkiye'de ne vereceği hep ayrı konular ama adam full kalite. Ve ihtiyac duydugumuz bir Adam. Orta sahada topu ildriye tasiyacak tek oyuncu müzmin sakat Hamid kadroda.

Önemli olan gelen futbolcu takımı benimsemesi aynı Melo, Sneijder, Muslera gibi....

Gesendet von meinem SM-G920F mit Tapatalk

Ikisi birden gelse sampiyonluk garanti en kotu hallerinde bike garanti defansta almasinlar isterlerse ama bunlarin biri bile bize hayal.bize mahmut lazim huseyin lazim 2m sozlesme 4 bonservis gitti paraciklar

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt