GSC Haber Lemina: ''Ben Galatasaray hakkında asla kötü konuşmam''

Mehmet Mehmetoglu

Süper Moderatör
Yönetici
Süper Moderatör
Mario Lemina, açıklama yaptı.

"Bahsettiğiniz bilginin doğru olduğundan emin olun.

Benden Galatasaray hakkında kötü konuşmamı bekliyorsanız, bu hayatım boyunca asla olmayacak.
Herkes bu kulübe olan sevgimi biliyor, o yüzden... başka bir şey deneyin.

İyi günler. Benim çalışmam gerekiyor. "

1784284986425.webp

imza parasında haklı cüzi bir mikar hakediyor, adamla sözleşme uzatmadık çünkü, planımız var ise uzatmalıydık ama yok planımız adam bulamasak leminaya döneriz diye düşünüyorsak adama imza parası vermemiz gerekiyor kabul edilebilir bir tutarda

Burda da yonetimin hatasi var niye bu saatte kadar beklediniz , herseyde gec kalmayi nasil beceriyorlar anlamis degilim amator yonetici gibiler.
Lemina da imza parasi istemisse sana da yaziklar olsun

Lemina çok çalışıyor, iyi bir maaşı çoktan hakketti

İnanılmaz bir maaş yükü veriyoruz karşılığında da Avrupa’da on kişi takım bize karşı XG rekoru kırıyor.

Ligde rakiplerimiz sığır olmasa yanmıştık.
Hadi son sezon neyse de

İlk 3 sezon görülmemiş puan ortalamaları ile şampiyon olduk

2022-23 2,44
2023-24 2,68
2024-25 2,64

Bu durumun rakiplerle ne alakası var,basbayağı eze eze şampiyon oldu işte GS

Yoneticiler bu isi sessiz sedasiz bitirebilirlerdi bonus olarak falan verelim diye de bunun yaptigi biraz hokkabazlik.

imza parasında haklı cüzi bir mikar hakediyor, adamla sözleşme uzatmadık çünkü, planımız var ise uzatmalıydık ama yok planımız adam bulamasak leminaya döneriz diye düşünüyorsak adama imza parası vermemiz gerekiyor kabul edilebilir bir tutarda
Hoca kendisi sözleşmeyi iptal etti nedeni buymuş demek ki açıkcasi baya planlı hareket etmişler.

Geri
Üst Alt