GSC Haber Lemina: ''Ben Galatasaray hakkında asla kötü konuşmam''

Birini bulsalar buna yol verecek yönetim. Halbuki bunu elde tutmak lazım, Torreira'dan çıkmak lazım. Ocak gibi aşk olayı ya da 'ben köyümü özledim' triplerine girerse 1 yıllık ban yerim.

Birini bulsalar buna yol verecek yönetim. Halbuki bunu elde tutmak lazım, Torreira'dan çıkmak lazım. Ocak gibi aşk olayı ya da 'ben köyümü özledim' triplerine girerse 1 yıllık ban yerim.
toreyra yine oynuyor bu adam sakat sezonun 3 te 2si

Bosuna demiyorum bu maas yükünden yavas yavas kurtulmamiz gerek, adamlar yaslandikca daha fazla maas istiyor, isine gelmiyorsa git kardesim, x oyuncu bu kadar maas aliyor bende isterim mi.olur?

Yaptıgı dügün parasını bize kitleyecek derdi o

Normalde kalmasından yana olmam ama bjk ya da ts gibi kulüplere gidip güç katmasını istemediğimden 1 sezon daha bünyemizde tutmakta fayda görüyorum. Ama tabi ücretini abartmadan.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Normal değil mi

Şampiyon oluyoruz ve şampiyon oldukça adam diyor ki,sen akarken testiyi dolduruyorsun benim de testimi doldur diye
Zaten testimi doldursun diye ona o parayı veriyorum, başarı getirsin de ona verdiklerimi geri alabileyim diye.

Yapması için parasını başta anlaştığım şeyi yaptı diye ben niye akabinde istediğini ödemek zorundayım?

Yaşı ilerliyor bu süreçte, devamlılığı düşüyor, sakatlık riski olan oyuncu; niye ekstra para gömeyim? Benim testim dolu olabilir ama onun grafiği aşağı doğru gidiyor.

Sene içinde zaten prim verilmemiş maçlarda yatıyorlar. Prim verilen maçlardan da yüklü paralar kazanıyorlar. Sözleşmede yazan 3.5 oluyor sana 4.5 hala da beğenmiyorlar.

Çok söylenti var.
Mesela bizdeki oyunculardan birine zam yapılacakmış ve Lemina da istemiş. %99 Torreira

Geri
Üst Alt