GSC Haber Lemina: "Bir yandan gurur duyuyoruz, bir yandan da çok üzgünüz"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1773871948676.webp

Lemina: "Liverpool kazanmak için her şeyi yaptı. Çalıştıkları, hazır oldukları belliydi. Biz o seviyeye ulaşamadık. Buraya kadar gelip iyi bir takıma kaybettiğimizin farkındayız ama daha fazlasını istiyorduk. Futbol bazen böyle. Çok üzgünüz. Osi ve Noa'ya geçmiş olsun diyorum."

Lemina: "Çok daha ileri gitmek isterdik. Bir yandan gurur duyuyoruz, bir yandan da çok üzgünüz..."

sen ne yaptın hocam

her kafayı rakibe nasıl atmayı beceriyorsun anlamadım

şu toplara bakarak vur,

langırt mı oynuyon futbol mu

Uğurcan'a gidip tapın lan

Peki siz kazanmak için ne yaptınız?

Unutun her şeyi hepsini unutun güzel yolculuktu teşekkür ederiz. Trabzona koyup şampiyon olacağız kaldırın kafaları daha yeni başlıyoruz.

sen ne yaptın hocam

her kafayı rakibe nasıl atmayı beceriyorsun anlamadım

şu toplara bakarak vur
Bunu ligde de eley yapiyoruz bu arada.

Karismizdaki takimlarin gucu olmadigindan tehtid her zaman olmuyor. Defans cok yapiyor o hatayi.

Yapacak bir sey yok. Epey yolumuz var buralar icin. Istikrar onemli, her sene minimum playoff..baslangic bu olmali

Bu seviyelerde değiliz bu net.

Ama buraya kadar getirdiler teşekkür ederiz.

Sorumlusu sen değilsin tabii ama sene sonu Sara ve bunla neden devam edilmemesi gerektiğini bazıları belki anlamıştır. Orta saha nedir, nasıl olur hala anlamayan varsa da diyecek bir şey yok zaten.

Bunu ligde de eley yapiyoruz bu arada.

Karismizdaki takimlarin gucu olmadigindan tehtid her zaman olmuyor. Defans cok yapiyor o hatayi.

Yapacak bir sey yok. Epey yolumuz var buralar icin. Istikrar onemli, her sene minimum playoff..baslangic bu olmali
defanstada sanchezle singo yapıyo bunu

%67 pas yüzdesi olan takımın orta saha oyuncusu olsam utanırdım

Bir tane oyuncunun ayagina dalmayi düsünemediniz tabi.

30 milyonluk beki, 25 milyonluk orta sahası iş yapamamış, 10'ar milyon maaşlı adamları sahaya adım bile atamamış yiğidim sen nabacan. canın sağolsun.

Juventus maçı sonrası da tam aynı şeyleri söylediniz. Hatalarınızdan öğrendiniz dediniz ama öğrenmemişsini işte. Bu seviyelerde bu şekilde çıkıp hiç bir maçı kazanamazsın.

Singo çok bozdu takımı, hiç beklemiyordum. Barışida sola atarak bitirdik, zaten Türkiye kupası dahil hamal eşek gibi kullandık, dinlendirmek aklımıza gelmedi. Orta sahada da torreira vs her maç oynatip enerjiyi bitirdik. Lemina zaten bu kadar maça dayanamaz. Her ne kadar elimizde rotasyon oyuncusu olsa da yeterince rotasyon yapıldığını düşünmüyorum. Yakında sara patlamasa bari, 13 km koştu adam bu maçta da

Bu adamı sahada bulamadım bugün

Geri
Üst Alt