GSC Haber Lemina: "Biz sanki kolay olacakmış gibi oynadık"

çerez parasına taraftar ısrarıyla güç bela aldırıldığı için bişey diyemiyorum lemina'ya ama bugün allah var bok gibi oynadı. sözlerinde haklılık payı var

kız çocuğu gibi oynuyor sürekli yerde ve ağlıyor böyle utanç performans olamaz git utan evde rezil seni.

Ders almıyosunuz kardeşim her maçtan sonra aynı şeyleri söylemeyin.
Bir hafta gevşek gevşek takılırsanız olacağı bu.
Bu maçın zor olacağını sağır sultan duydu da bi sizle hocanız duymadı

Yani haklısın ama sende öyle oynadın olum şaka mısınız siz

Ders alma işi futboldan silinmeli maç sonlarında yasaklanmalı söyleyen hoca ve oyunculara ceza verilmeli artık.

Bu cümleler Okan'ı uyandırmazsa eğer bizi bu sene daha sıkıntılı şeyler bekliyor demektir.

Bu rehavet olayinj çözecek hoca ve yoneticiler lazim bizde hocada rehavetin icinde oldugundan yönetici lazim

Lemina'yı çok seviyorum ama şu açıklamadan sonra elime verseler bir sopa döverdim ya. Ulan hangi maç kolay oldu da Juventus deplasmanı kolay olacak?

Şunları iyi bir tokatlamak lazım (mecazen). Kafalar gidik bir süredir.

Sen de iyi değildin be kanka. Davinson falan zaten hak getire, çeki düzen verin kendinize.

Vurun Okan’a Baris’tan sonra bu da dustuk demis.

Okan dusurdu ama takimi. Dus dedi kenardan ben duydum.

Performans olarak bı kadar dalgalı adam istemiyorum. Standart performans verecek adamlar lazım sene sonu sağlam bir orta sahaa saer

ulan ders ala ala nasrettin hoca olmaniz lazimdi artik, adam gibi oyna

Lemina: "Daha iyi yönetebilirdik. Turu geçtik çünkü çok iyi oyuncularımız var. Şüphelenmeye başladık, garip bir hisse düştük.. Çok iyi bir takıma karşı oynuyorduk aslında ama biz sanki kolay olacakmış gibi oynadık. Ders almamız gereken çok şey var."
Ne zaman bitecek bu dersler oğlum 32 yaşındasın iki seneye futbolun bitiyor. Okan'ın da dördüncü senesi mübareğin her istediği topçu da alınıyor.

Ne dersmiş bu kardeşim bi türlü al al bitmiyor. Tıp mı okuyonuz, top mu depiyonuz biz anlayamadık.

Son düzenleme:
Yalnız ikinci yarı en iyilerdendi niye çıktı anlamadim

Geri
Üst Alt