Oktay Sönmezoğlu
Parçalı Üye
- 12 Ağustos 2011
- 3.007
- 2.635
- 1.413
Transfer Nöbetindede paylastim ama burayada birakim:
Trafik çok olur mu, tam o saatte uçuşum var antepe.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Transfer Nöbetindede paylastim ama burayada birakim:
Atatürk havalimanından gitmiyorsundur. İstanbul havalimanından gidiyorsundur muhtemelenTrafik çok olur mu, tam o saatte uçuşum var antepe.
Evet ya doğruAtatürk havalimanından gitmiyorsundur. İstanbul havalimanından gidiyorsundur muhtemelen
Kış döneminin en kilit transferi olacak , hem Sara-Torreira ile dinlenmeli sistem güç kaybını önleyecek ayrıca bazı maçlarda Sara-Torreira-Lemina üçlü ortasaha yazarken heyecanlandım ekstra bu sezon bazı maçlarda stoperde görev almış üçlü savunmada da zaman zaman kullanılabilir.
Muslera
Kaan-Sanchez-Apo
Barış-Lemina-Torreira-Sara-Jakops
Mertens
Osimhen
uA açıklama yaptıysa heralde artık olmuştur .Geldi mi?
Üstat bu posttan sonra, forumda "?" emojisi ihtiyacı hasıl olmuştur.Geliyor Geliyor Havalı Geliyor
Güzelliği dillere destan bakın kim geliyor
Milyonlar trilyonlar değerinde havası var
Soyu sopu belli onun
Arkasında paşa paşası var
Yani Istanbul'a geldi , 2 gundur geliyor gelmiyor cunku bikmistik sonunda geldiyse iyi.uA açıklama yaptıysa heralde artık olmuştur .
^ su sekil geliyor gabon aslani ^Geldi mi?
18:30:19:00 gibi İstanbul'da olacak deniyor. Artık UA'ya da yanlış bilgi vermedilerse.Yani Istanbul'a geldi , 2 gundur geliyor gelmiyor cunku bikmistik sonunda geldiyse iyi.
Yatsı okuyor 19:54 civarında. UA ile gidecekler yetişemeyecek o zaman kaçırırlar Lemina'nın inişini.Mustafa Mandev: ''Lemina’yı alacak uçak harekete geçti. Özel uçak Gabonlu futbolcuyu Birmingham’dan alacak, İstanbul’a getirecek.
Uçağın inişi tahmini 19.30 ama hava şartlarından dolayı yarım saat kadar gecikme bekleniyor.'' (Tivibu)
Tam zurnanın zırt dediği saat. Sirkeci tarafından olan sahil aksı özellikle Bakırköy tarafında fena patlıyor o saatte. Bir de son haftalarda Ataköy'den sonra yapılan yol yenileme çalışmaları da cabası. Metro v.s. gibi araçları tercih etmeyen pişman olur. Demedi demesinler.Ya gitmeyin yav Lemina için de gidilmez.![]()