GSC Haber Lemina: "Hemen gelip bu arma ve takım için oynamak istiyordum!"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1000068971.webp

Mario Lemina: "Herkes biliyor ki bu kulübü çok seviyorum. Bu harika kulübe geri döndüğüm için çok mutluyum. İlk teklifi aldığımda çok heyecanlandım. Bu işi hızlıca bitirmek istedik. Son üç gün çok uzun sürdü. Hemen gelip bu arma ve takım için oynamak istiyordum!"

Mario Lemina: "Taraftara mesajım; Onlar zaten beni tanıyor. Kulüp, takım ve taraftar için her şeyimi vereceğim!"

(GSTV)

Hoşgeldin aslan. Taraftar için oyna cimbomlu lemina.

Böyle diyenler çoğunlukla batırır, ama sana ihtiyacımız var. Lütfen kendine iyi bak.

bana pek inandırıcı gelmedi

bize böyle forma aşığı adamlar lazım.. şahsen melodan farkı yok gözümde

3 lüde sağ stoper oynayabilir toreria yerine oynayabilir sara yerine oynayabilir. 3 bölgede çok rahat oynatabileceğimiz bir oyuncu aldırdık. elimizi rahatlatacaktır. kesinlikle avrupa listesine yazılmalı. lemina-morata-sallai şeklinde yazılabilir. ahmet kutucu gelecek sene oynar artık avrupada.

Adam pro, paraları cebe indirip gerektiği gibi konuşuyor.

Mario Lemina: "Herkes biliyor ki bu kulübü çok seviyorum. Bu harika kulübe geri döndüğüm için çok mutluyum. İlk teklifi aldığımda çok heyecanlandım. Bu işi hızlıca bitirmek istedik. Son üç gün çok uzun sürdü. Hemen gelip bu arma ve takım için oynamak istiyordum!"

Mario Lemina: "Taraftara mesajım; Onlar zaten beni tanıyor. Kulüp, takım ve taraftar için her şeyimi vereceğim!"

(GSTV)
Bizi niye o kadar beklettin uçaktaki stoper nerde ç adamı yedin mi

Koçum hemen hocaya yalakalığa başlaman lazım

Takımdaki kliklere girmen lazım hemen

Yoksa sahada göremeyecez seni

Geri
Üst Alt