GSC Haber Lemina: "Osimhen'in hedefleri doğrultusunda takım olarak peşinden gidiyoruz"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
Mario Lemina: "Sezon sonunda serbest oyuncuydum, bu birçok kulübün ilgisini çekti ama tabii ki önceliğim her zaman Galatasaray oldu." (Haber Global)

Mario Lemina: "Victor, kulübü ne tarafa doğru götüreceğini biliyor. Hedefleri var ve o hedeflerin peşinden devam ediyor. Biz de onun yönlendirdiği yöne doğru gidiyoruz. Genç oyuncular da tecrübeli oyuncular da hepimiz bu hedefin peşinden gidiyoruz. Onun liderliğinde devam etmekten çok mutluyuz."

Mario Lemina: "Hedefimiz öncelikli olarak üst üste 5. şampiyonluk ile tarihe geçmek."

Soru: "Stoper oynamakla, orta saha oynamak arasında en belirgin özellik ne?"

Mario Lemina: "Fiziğim ve tecrübemle, farklı mevkilerde oynayabilecek yeteneğim var. Bunu yapabilirim. Hoca bana nerede ihtiyaç duyarsa tabii ki oralarda görev alırım. Ama ben tabii daha çok orta saha oyuncusuyum.

Geçen sene %100 olarak performansımı gösteremedim fiziksel olarak. Ama şimdi tekrardan en üst seviyeyi yakalamak için bütün çalışmalarımı gerçekleştiriyorum. Önemli olan takımın ihtiyacı. Hoca bana ne görec verirse, yerine getirmek için onu yaparım."

Soru: "Takımın kendisine taktığı bir lakap var mı?"

Mario Lemina: "Tabii ki daha çok fiziğimle alakalı şeyler söyleniyor, bire birlerde fiziksel olarak gücümü kullandığım için. Ancak takımın en eskilerinden birisi olduğum için daha çok 'ağabey' deniyor."

Mario Lemina: "Mauro Icardi, kariyer olarak herkesin bildiği bir oyuncu. Galatasaray'ın yenilenmesinde önemli bir görev üstlendi. Bunun için 4 sene boyunca çalıştı. Kulübün efsanelerinden biri haline geldi. Ona ayrıldıktan sonra mesaj attım ve özel olarak duygularımı ifade ettim. Kendisine, bu kulübe verdiği her şeyden dolayı çok çok teşekkür ediyorum, iyi şekilde devam etmesini temenni ediyorum."

011035f224320d09e9a5c24ea3082aac.webp

Tam gaz devam çalışmaya. Bu takım 4 sene üst üste şampiyon oldu ama artık eklemeler ve güncellemeler gerekiyor. Bu yönetimin yapması gereken bir şey bu sebeple eldeki oyuncularıda yerin dibine sokmamak gerekiyor.
InCollage_20260730_155212652.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çok güzel içerik. Okan hocamın her şeye yeteneği var maşallah. Birliğiniz bozulmasın. Yerli ve yabancı futbolcuların uyumu, Kaleci antrenörü Fadıl Hoca, Kondisyoner Kaan Hocaya kadar herkes birbiriyle çok iyi anlaşıyor. Maşallah.
HOem3E_XEAAfg1p.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lemina: "Mauro Icardi, kariyer olarak herkesin bildiği bir oyuncu. Galatasaray'ın yenilenmesinde önemli bir görev üstlendi. Bunun için 4 sene boyunca çalıştı. Kulübün efsanelerinden biri haline geldi. Ona ayrıldıktan sonra mesaj attım ve özel olarak duygularımı ifade ettim. Kendisine, bu kulübe verdiği her şeyden dolayı çok çok teşekkür ediyorum, iyi şekilde devam etmesini temenni ediyorum." (Haber Global)

GS nin baba figürü diye boşuna demiyoruz. Nerede ulan 9 numara ve kaptanlık pazu bandı?

Ben yönetici olsam transferde bile danışırdım babaya

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt