Lenovo Z580 Ekran Paneli

Burak YAĞCI

Parçalı Üye
Öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim.

Uzun uzun anlatmaya gerek yok mesele bu.Bunun bana maliyeti ne olur bilen arkadaşlardan yorumlarını rica ediyorum.
Bir de bu bilgisayarın ekranını başka bilgisayardan görme imkanımız var mı? TV'ye bağlıyormuş gibi.

hdmi kablosu varsa sende televizyona yada pc ekranina tak

HDIM yok ama pc kablosu var,televizyon olsa ona bağlayacağım zaten ama sadece laptop var.

Lenova servisine sorarsan 2000 ile 3 bin TL isterler.

Mecidiyeköyde laptop tamircisine götür 250 liraya hallederler

♤ fap fap ♤

çocuğu olan bir kardeşimiz en uygun yolu gösterir sana diyecektim yukarıda gerçekleşmiş

Geçmiş olsun. konuyu dağıtmayayım ama çok güzel kırmışsın. Resim sergisine koyarsan sanat eseri diyebiliriz.

Öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim.

Uzun uzun anlatmaya gerek yok mesele bu.Bunun bana maliyeti ne olur bilen arkadaşlardan yorumlarını rica ediyorum.
Bir de bu bilgisayarın ekranını başka bilgisayardan görme imkanımız var mı? TV'ye bağlıyormuş gibi.

Ekranı alıp kendin değiştirebilirsin. Çok ince şeyler değil biraz tornavida kullanmayı biliyorsan halledersin.

Zannimca slim led degil ekran standart ekran. Eline bir yildiz tornavida alip paneli ac ekrani cikar model numarasina gore bakalim.
Genelde standart led panel kullaniyorlar. 200 lira civari sifirini alirsin.
Disarda 350 civari bir iteleme yaparlar.

Tuna haklı 200 lira civarına bulabilirsin.

Bu arada bunun kadar olmasa da ekran mürekkebinin aktığı çok vaka gördüm hemen hemen birçoğu bir ayda toparlıyor.

benim lcd ekran iki kez darbeye bağlı aktı , evi taşıdık kutudan çıkarttım düzelmişti.

keza kardeşimin laptopunun ortasında mürekkep akıntısı vardı o da 1 ayda düzeldi.

ama senin vaka biraz fazla , resmen sanatsal çalışma olmuş kolay kolay düzelmez gibi görünüyor.

paternine bakınca ekrana yumruk atmışsın gibi duruyor.

Herkese çok teşekkür ederim. Ne olduğu hakkında hiçbir fikrim yok askere gittim geldim bu facia ile karşılaştım :)

Ahtapot gibi olmuş

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt