Tier 1 Lens, Frankowski İçin Galatasaray'dan 6 Milyon Euro İstiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
8 ler 10 lar havada uçuşuyor. fb ciddi kadro kurdu. şampiyonluk isteniliyorsa alınmalı. gördük ki pilimiz bitti devre arasına kadar.

Gelir 3 hafta oturtur hocamız.
Nelson bu hafta hemen oynadı milan a karşı.
Zalewski anında oynadı romadan intere geçince hatta asist yaptı

Bizim Ahmet ile Morata da hemen oynadı
abi inanılmaz gerçekten şu saçma salak olay milletin diline yerleşti bunu konuşup duruyolar eleştirilecek milyon şey varken

ndombele ziyech zaha al adamların sahaya çıkmaya hali yok oynamaz tabi

morata istanbula indikten 1 gün sonra antepte maça çıktı yaw idmansız, kafayı yemişi insanlar gerçekten

abi inanılmaz gerçekten şu saçma salak olay milletin diline yerleşti bunu konuşup duruyolar eleştirilecek milyon şey varken

ndombele ziyech zaha al adamların sahaya çıkmaya hali yok oynamaz tabi

morata istanbula indikten 1 gün sonra antepte maça çıktı yaw idmansız, kafayı yemişi insanlar gerçekten
Büyük ihtimalle Cuesta da oynayacak yarın ve Lemina süre alacak. Bana dombele ve ziyek deme allasen. kodumun müptezelleri

Bizim 20 milyonumuz yokmuydu gidip sevilladaki bebeye gömelim parayı
karışık baktığım bir konu

maliyeti bir kenara

o çocuk potansilyelini burda bulamaz bizim ligde - o yüzden zaten istemez

ve muhtemelen verdiğini çıkaramayacağın , pazarlayamayacağın bir hal alabilir endişesiyle yaklaşıyorum.

bizim çok daha ufak yaşta çocuklar bulup global olarak altyapıda bizim yerli keratalarla yükseltmemiz lazm. o zaman işte A takımı besleyecek oyuncu çıkarabiliriz diye düşünüyorum.

ama daha tesisin bitik değil , eski tesisini yıkacaksın - saha bile olmayacak altyapı namına .

20 M değer biçilmeden bulman /üretmen lazım bunları - videolarına baktım biraz çoğu genç takım maçları flaan - burda o sabır ASLA gösterilmez bu çocuğa.

barcelona messi yi ne bileyim Yamalı falan piyasa bulunca almadı takımına ... doğru mantık orda - allahbilir u15 e bile apayrı scout birimi vardır heriflerin.

karışık baktığım bir konu

maliyeti bir kenara

o çocuk potansilyelini burda bulamaz bizim ligde - o yüzden zaten istemez

ve muhtemelen verdiğini çıkaramayacağın , pazarlayamayacağın bir hal alabilir endişesiyle yaklaşıyorum.

bizim çok daha ufak yaşta çocuklar bulup global olarak altyapıda bizim yerli keratalarla yükseltmemiz lazm. o zaman işte A takımı besleyecek oyuncu çıkarabiliriz diye düşünüyorum.

ama daha tesisin bitik değil , eski tesisini yıkacaksın - saha bile olmayacak altyapı namına .

20 M değer biçilmeden bulman /üretmen lazım bunları - videolarına baktım biraz çoğu genç takım maçları flaan - burda o sabır ASLA gösterilmez bu çocuğa.

barcelona messi yi ne bileyim Yamalı falan piyasa bulunca almadı takımına ... doğru mantık orda - allahbilir u15 e bile apayrı scout birimi vardır heriflerin.
Frankowski olursa o da çok iyi olur gibi herkes övüyor taraftarı filan gitmesin diyor
Ama yaşı 30 oluyor
Birazda geleceğe yatırım oyuncu almamız lazım, stopere parayı gömeriz diyordum aslinda ama komisyoncular girdi araya
Aldığımız yabancılardan enazindan 1i genc ve para kazandıracak biri olmaliydi

Frankowski olursa o da çok iyi olur gibi herkes övüyor taraftarı filan gitmesin diyor
Ama yaşı 30 oluyor
Birazda geleceğe yatırım oyuncu almamız lazım, stopere parayı gömeriz diyordum aslinda ama komisyoncular girdi araya
Aldığımız yabancılardan enazindan 1i genc ve para kazandıracak biri olmaliydi
valla ben taraftarım - iyi huylu olanından - hesap kitap ikincil önceliğim oluyor genelde .

şahsi düşüncemde takımın bugünkü haline bakınca hazır itici adam lazım - BOEY BOEY diye tutturmamızın nedeni o - frankowski içinde şahsen futbolun bug ı olduğunu düşündüğüm hız ve ekstra şut çeken adam olduğu için epey sıcak bakıyorum. Boey kadar defansif değil - ondan iyi hücum katkısı verebilir bence. yaşınıda problem etmiyorum 2.5 sezon sana katkısını versin - memnun olmayan kalmaz.

Geleceğe yatırım konusunda da yetiştirmemiz lazım. burda teknik ekibe bakıyorum. aynı zamanda planlamaya

sen mesela benim en eyvah girdi bize dediğim trasnfer Jakobs mesela - maç kaçırıyor , zorunlu para vercen, bekleneni ilk bir kaç maç hevesi dışında görmedik falan. Onun maliyeti + gereksiz yere yaptığın Jelert ve Sallai maliyetini YAZIN kullanman lazımdı.

mesela önümüzdeki yaz çok işimiz olacak - osi kalmayacak - muselra bırakacak- mertensin gidecek - icardi bence soru işareti hala , omurgan sallanacak

Morata bu konuda iyi - Frankowski hazır adam diye bu plana entegre olabilir - Sara çok şükür var ve iyi çıktı. bunları çözerken genç birini al alt yapıdan 2 3 çocuğuda süre vererek oynat (gerekirse hata yapacaksa bu çocuklar yapsın )

Belmas ın geldiği yaz mesela trasnfer politikası fena değildi - bons az verilmedi ama maaşlar eyvallahtı , denedin - Rumenleri geçirdiler biraz o zaman, Fatih Terim olaylarından sonra Belmas'ın da garip tutumuyla felaket oldu.

sezon ortası genç yatırımı zor - yazın daha çok yapabiliriz ama öncelikle buna açık teknik ekip ve bunları kovalayacak adamlar lazım. Scout scout denir bence ya işlemiyor bizde ya da o birimi umursamıyorlar - çay kayve maç izleyip maaş alıyorlar belkide bilmiyoruz.

örneğin Guardiola mesela - şu Rico denen çocuğu geçen sene FA cuplarda onattı - bir kaç tane daha ile beraber

bu sezon daha çok süre verip ortasahasına alıştırdı - yakında oynatacak kesin

Foden'ı keza öyle geliştirdi .

City'nin hangi fikstürü maçı önemsiz baktığında mesela ...o kadar da çılgın zor değil. Hoca'ya bağlı bu kısım.

Sisteme uygunluğunu bir kenara bırakırsak, Herif elle tutulur ciddiye alınacak tek bir takımda oynamadan kariyeri bitirmiş. Son durak Türkiye'ye para kazanmaya gelecek. Mitsö tadında bir transfer.

Salak salak işler.

Önüne gelene çuval çuval para saçıyorlar.

Salak salak işler.

Önüne gelene çuval çuval para saçıyorlar.
seneye UCL oynayacak bu takım Lensin 29 yaşında kanat bekiyle mi oynayalım yani. Bunu alırsak seneye topçu bakmazlar oraya. Beklenti düşük şuan taraftarda o yüzden okeyliyorlar. Bu sene adam alınmasın iyice sövülsün sezon sonu mecbur baba bir topçu çekmek zorunda kalsınlar. Parada cebe kalır bu dönem.

seneye UCL oynayacak bu takım Lensin 29 yaşında kanat bekiyle mi oynayalım yani. Bunu alırsak seneye topçu bakmazlar oraya. Beklenti düşük şuan taraftarda o yüzden okeyliyorlar. Bu sene adam alınmasın iyice sövülsün sezon sonu mecbur baba bir topçu çekmek zorunda kalsınlar. Parada cebe kalır bu dönem.
Hoca bu kafayla devam ederse şampiyonluk zora girebilir o zaman CL de hayal olur zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt