- 30 Temmuz 2009
- 26.097
- 3.386
- 1.853
Verilen paralara bakınca bu adam için normal geliyor. İyi topçu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İşte aradığım yorumBilmem
Bizim Ahmet ile Morata da hemen oynadıGelir 3 hafta oturtur hocamız.
Nelson bu hafta hemen oynadı milan a karşı.
Zalewski anında oynadı romadan intere geçince hatta asist yaptı
abi inanılmaz gerçekten şu saçma salak olay milletin diline yerleşti bunu konuşup duruyolar eleştirilecek milyon şey varkenBizim Ahmet ile Morata da hemen oynadı
Büyük ihtimalle Cuesta da oynayacak yarın ve Lemina süre alacak. Bana dombele ve ziyek deme allasen. kodumun müptezelleriabi inanılmaz gerçekten şu saçma salak olay milletin diline yerleşti bunu konuşup duruyolar eleştirilecek milyon şey varken
ndombele ziyech zaha al adamların sahaya çıkmaya hali yok oynamaz tabi
morata istanbula indikten 1 gün sonra antepte maça çıktı yaw idmansız, kafayı yemişi insanlar gerçekten
karışık baktığım bir konuBizim 20 milyonumuz yokmuydu gidip sevilladaki bebeye gömelim parayı
Frankowski olursa o da çok iyi olur gibi herkes övüyor taraftarı filan gitmesin diyorkarışık baktığım bir konu
maliyeti bir kenara
o çocuk potansilyelini burda bulamaz bizim ligde - o yüzden zaten istemez
ve muhtemelen verdiğini çıkaramayacağın , pazarlayamayacağın bir hal alabilir endişesiyle yaklaşıyorum.
bizim çok daha ufak yaşta çocuklar bulup global olarak altyapıda bizim yerli keratalarla yükseltmemiz lazm. o zaman işte A takımı besleyecek oyuncu çıkarabiliriz diye düşünüyorum.
ama daha tesisin bitik değil , eski tesisini yıkacaksın - saha bile olmayacak altyapı namına .
20 M değer biçilmeden bulman /üretmen lazım bunları - videolarına baktım biraz çoğu genç takım maçları flaan - burda o sabır ASLA gösterilmez bu çocuğa.
barcelona messi yi ne bileyim Yamalı falan piyasa bulunca almadı takımına ... doğru mantık orda - allahbilir u15 e bile apayrı scout birimi vardır heriflerin.
valla ben taraftarım - iyi huylu olanından - hesap kitap ikincil önceliğim oluyor genelde .Frankowski olursa o da çok iyi olur gibi herkes övüyor taraftarı filan gitmesin diyor
Ama yaşı 30 oluyor
Birazda geleceğe yatırım oyuncu almamız lazım, stopere parayı gömeriz diyordum aslinda ama komisyoncular girdi araya
Aldığımız yabancılardan enazindan 1i genc ve para kazandıracak biri olmaliydi
olacak gibi duruyor üstad - genel beklenti o yönde.2 gündür giremedim foruma gelir mi? Diyorsunuz..
seneye UCL oynayacak bu takım Lensin 29 yaşında kanat bekiyle mi oynayalım yani. Bunu alırsak seneye topçu bakmazlar oraya. Beklenti düşük şuan taraftarda o yüzden okeyliyorlar. Bu sene adam alınmasın iyice sövülsün sezon sonu mecbur baba bir topçu çekmek zorunda kalsınlar. Parada cebe kalır bu dönem.Salak salak işler.
Önüne gelene çuval çuval para saçıyorlar.
Hoca bu kafayla devam ederse şampiyonluk zora girebilir o zaman CL de hayal olur zaten.seneye UCL oynayacak bu takım Lensin 29 yaşında kanat bekiyle mi oynayalım yani. Bunu alırsak seneye topçu bakmazlar oraya. Beklenti düşük şuan taraftarda o yüzden okeyliyorlar. Bu sene adam alınmasın iyice sövülsün sezon sonu mecbur baba bir topçu çekmek zorunda kalsınlar. Parada cebe kalır bu dönem.