Lens İçin Sunderland'e Teklif Götürülmelidir

Malik Yavuz

Büyük Kaptan
Bu dediğime ben bile inanmasam da bunların Lens'i ucuza almasına mani olmalıyız.
Aziz Yıldırım, özellikle Van Persie+Ozan+Fernandao+Emenikeden gelecek müthüj paralar sayesinde şüphesiz bu süperstarı kadroya katacaktır.

Bir mucize olsa ve alsak psikolojik olarak çöküntüye uğratırız bunları ama öyle bir yönetim yok bizde.

Bu dediğime ben bile inanmasam da bunların Lens'i ucuza almasına mani olmalıyız.
Aziz Yıldırım, özellikle Van Persie+Ozan+Fernandao+Emenikeden gelecek müthüj paralar sayesinde şüphesiz bu süperstarı kadroya katacaktır.

Bir mucize olsa ve alsak psikolojik olarak çöküntüye uğratırız bunları ama öyle bir yönetim yok bizde.

Dursun bunu akıl edemez.Hatta dursun dostluk adı altında bir topçu kaptırır biz çöküntüye uğrarız.

lens mi ?
arkadaşım mümkün değil. yalandan pazarlığa oturmaya kalksan adama gülerler. bu işler öyle basit değil. selçuk inan hariç fenerle hangi oyuncu yarışını kazandık ki ? varsa da ben hatırlamıyorum . ki selçuk da kendisi bizi istedi. istemez olsaydı .

lens mi ?
arkadaşım mümkün değil. yalandan pazarlığa oturmaya kalksan adama gülerler. bu işler öyle basit değil. selçuk inan hariç fenerle hangi oyuncu yarışını kazandık ki ? varsa da ben hatırlamıyorum . ki selçuk da kendisi bizi istedi. istemez olsaydı .

1. Fenerbahçe meselesini abartmayın.
2. Selçuk meselesini abartmayın. İlk 2 şampiyonluk da adamın katkısı muazzamdı.

ne teklif götürmesi direk adamı transfer etmek icin ne gerekiyorsa yapalım

lens mi ?

Alper olayı mesela psikolojik olarak baya geri attı bizi keza Stoch'da öyle son an araya girdiler aldılardı.
Neyse zaten alalım demiyorum bütçemiz ve bu yönetimle çapımız yetmek bu transfere.
Sadece çomak sokalım şu transfere. Adam motorlu boğa çıktı durdurulmuyor.

Bırakalım bu işleri. Transfer döneminde çöplerle uğraşacağımıza, Lens ayarında bir oyuncu da biz alsaydık belki şu anda liderdik.

Yönetime iletecek biri olmalı,bunu akıl edebilecek bir şahıs yok bence yönetimde.

lens mi ?
Abartmayin en az 2 sampiyonlukta net müthis payi var Selcukun. Simdi bende sevmiyorum

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

Lens fenerbahceli degil mi ? sunderland tatmin edilse bile fenerli adam bize gelir mi ? eskiden alex e filan bile teklif goturulmus fenerden ayrilmasi soz konusu iken ,kabul etmemis

gerci revivo ,balic gibi ornekler de var , bilemedim

lens mi ?

Sacma bir yorum olmus kerem ozkan

Bu isler parayla,parayi veren düdügü calar

lens mi ?

Sneijder,Hamit

Yetmez mi sana mesela?

Adam sevildiğini hissetti. Bu saatten sonra alay konusu oluruz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

adwo gidince febede yer almayacaktır zaten batık sezondalar sezon sonu yoklanmalı.

Geri
Üst Alt